Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amelyet ezelőtt csak ritkán látott.

Brockhauser Barbara

A TV2 meteorológusa a kedd reggeli Mokkában figyelmeztette a nézőket, hogy próbára teheti szervezetünket a jelenlegi változékony időjárás. Brockhauser kifejtette: június második hetében záporokkal, esőzésekkel és 30 fokos hőséggel egyaránt szembesülhetünk. 

„Egészen péntekig az egész országra jelenleg elsőfokú figyelmeztetés van kiadva, ami azt jelenti, hogy egy-egy zivatar, felhőszakadás, jégeső vagy akár átmenetileg feltámadó légmozgás is követhet. Ugyanakkor 23-28 fok közé felmelegedhet a levegő, tehát napközben inkább gomolyossá válik az összezártabb felhőtakaró és némi napsütésre számíthatunk. A kettő együtt bizony fülledt időt eredményezhet” – hívta fel a figyelmet Brockhauser Barbara. Hozzátette: a szélsőséges időjárásra érzékenyek számára megterhelő lehet ez a változékonyság, fronthatás ugyanakkor nem éri el hazánkat.

Hunyadi Donatella

Diplomakoncertjéről és jövőbeli terveiről mesélt a kedd reggeli Mokkában Hunyadi Donatella, aki énekesnőként diplomázott nemrég. Az ifjú előadót barátai támogatták a színpadon az egyes feladatokban, valamint édesanyja is elkísérte őt a koncertre, illetve a felkészülésben is támogatta:

„Nagyon-nagyon boldog volt. Eléggé háttérbe ment ebbe a sztoriba, hagyott engem, hogy tudjak egyedül készülni, nem szólt bele úgymond semmibe, hogy ő most megmondta, hogy akkor mit és hogy csináljak, abszolút a háttérben maradt. Ez nekem olyan szempontból volt nagy segítség, hogy hagyott engem, hogy egyedül csináljam meg. Nyilván nagyon boldog volt és büszke rám, nagyon örülök, hogy velem volt” – árulta el a TV2 reggeli beszélgetős műsorában Kiszel Tünde lánya, akinek édesanyja egy meglepetés bulit is szervezett a sikeres vizsga letételét követően.

Diplomáját majd július elsején veheti a kezébe Hunyadi Donatella, aki a tanulmányai elvégzését követően most egy kicsit pihenni szeretne. A jövőben mesterszak elvégzését is tervezi, valamint egy színházhoz is szívesen leszerződne.

(Borítókép: Hunyadi Donatella és Kiszel Tünde. Fotó: Trenka Attila/Index)