Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amelyet ezelőtt csak ritkán látott.

Sztárok és szexvideók

Döbbenetes videók szivárogtak ki egy híres magyar énekesről, ahogy örömlányokkal tölti az éjszakát egy kéjlakban. A kedden napvilágra került képsorok láttán felrobbant az internet, ugyanis sokan felismerni vélik a népszerű, családos zenész hangját és karóráját. Úgy tudni, megzsarolták az énekest, 30 millió forintot követeltek tőle, de nem fizetett, ezért posztolták ki a videót. A celeb mindent tagad. 

Hal Melinda, az MCC Tanuláskutató Intézet vezető kutatója a Tények Plusznak kifejtette, hogy a személyiségjogi törvények és rendelkezések szerint önmagában bűncselekményt követ el az, aki feltölt egy ilyen videót másokról. 

Egyes források szerint a felvételt lehetséges, hogy a híresség felesége rögzíthette, így akár az is előfordulhat, hogy nem megcsalásról van szó a pár esetében, hanem egy harmadik felet vontak be közös döntés alapján a szexuális életükbe. Ha mégsem így lenne, a pszichológus szerint ez sem lenne példa nélküli, ugyanis nagyon sokan tartanak mostanában szeretőt. Ennek oka a szakértő szerint az lehet, hogy egyre több olyan mainstream trend érkezik hazánkba, amely azt sugallja, hogy egy monogám kapcsolat kielégítőbb, vagy akár szabadabb és jobb is lehet. 

A videót egy örömlány is készíthette, akihez több híresség is járni szokott. Így tehetett a videón szereplő zenész is, aki az egyik koncertje után egy kis kitérőt téve hozzá látogathatott el. A videót pénzszerzés céljából szivárogtathatták ki, a zsaroló állítólag a nő telefonjáról szerezte meg a felvételeket.

Azt nem tudni, hogy tényleg ő hozta-e azokat nyilvánosságra, ám egy videóüzenetben a férfi elmondja, hogy nemcsak a szóban forgó hírességről vannak ilyen felvételei, hanem több hazai celebről is. 

Hogy ki van a videón, az még nem derült ki, ám egy pszichológus szerint, ha tényleg egy hírességről van szó, nem lesz könnyű a helyzete.

Jákob Zoltán

A Nagy Ő forgatásának pikáns részleteit osztotta meg a csütörtök reggeli Mokka adásában Jákob Zoltán egy fantasztikus francia fogás elkészítése közben. A milliárdos nem volt fukar az információkkal, kíméletlen őszinteséggel mesélt arról, hogy hol és hogyan zajlott a forgatás és milyenek a szívéért harcoló nők. 

„Sokkal jobb, mint vártam. Emlékszem, hogy itt beszélgettünk róla, hogy kicsit tartok tőle, hogy milyen lesz. A stáb az iszonyat jó, össze is barátkoztam már 3-4 emberrel: a producerrel, a rendezővel, a szerkesztőkkel, Lékai-Kiss Ramónával” – magyarázta Magyarország 37. leggazdagabb embere, aki szerint „brutál jók” a csajok, akik a szívéért harcolnak. A milliárdos úgy tudja, minden eddigi évadnál több jelentkező pályázott idén a műsorba, aminek kapcsán Jákob poénkodva megjegyezte, hogy mindezt biztos „a kiemelkedő szépségének” köszönheti.

„Nagyon sokan jelentkeztek és nem én válogattam, tehát a beköltözéskor láttam meg a lányokat. Különböző módokon érkeztek, nem mondhatom el, hogy hogy, de elájultam. Volt egy-két olyan, hogy inkább megdöbbentem. Árpa Attila műsorát szorozd meg öttel” – mutatott rá Jákob Zoltán.

Az 54 éves üzletember mesés környezetben, a Turai Kastélyban keresi majd a szerelmet az elnöki lakosztályban helyet foglalva. Istenes László műsorvezető nem volt rest és megkérdezte: arról esetleg van-e szó, hogy Jákob megveszi az ingatlant.

Persze, tettem is már rá ajánlatot!

– mondta nevetve a milliárdos, aki később már egy fokkal komolyabban leszögezte: nem szándékozik megvenni a kastélyt. Jákob Zoltán egyébként könyvet ír, amelyben a sikerének titkát szeretné felfedni az olvasók előtt. Elárulja például, hogy hogyan indult, milyen gyermekkora volt, majd hogyan épült fel körmös birodalma.

Gelencsér Timi

A Hal a tortán új epizódjában újabb öt sztár csap össze a konyhában, hogy összemérje erejét a főzésben. Pásztor Annán, Lékai-Kiss Ramónán, Gelencsér Timin, Győrfi Dánielen és Tóth Dávidon van a sor, hogy megbirkózzanak a vendéglátás nehézségeivel és Gáspár Bea folyamatos nehezítéseivel. A szerdai adásban Győrfi Pál legidősebb fián volt a sor, hogy főztjével elkápráztassa vendégeit, Bea csavarjával azonban hamar a fejét fogta a konyhában.

A Dancing with the Stars sztárjának kakasherét kellett készítenie, amelyet becsülettel meg is főzött, megkóstolni azonban nem mindenki akarta a vendégek közül.

„Bekapod vagy nem kapod be?!” – ez volt a többiek nagy kérdése Gelencsér Timihez, akinek kicsit sem fűlt hozzá a foga, hogy belekóstoljon a specialitásba. Hiába próbálta, egyszerűen nem tudta bevenni a szájába a Pásztor Anna szerint igencsak büdös fogást.

(Borítókép: Gelencsér Timi. Fotó: Németh Kata/Index)