Hírösszefoglalónkban még: Járai Máté ismét az RTL-székházban járt, Kocsis Tibor édesanyja elvesztéséről vallott, Sárközi Ákosék szerint durva árak vannak az építőiparban.

Sebestyén Balázs

A Rádió 1 reggeli műsorában is szóba került az a zenész, aki szexbotrányba keveredett – szúrta ki a Story. Az interneten terjedő videóban egyértelműen beazonosítható volt a hazánkban népszerű férfi énekes, aki egyben családos, házas ember. A közismert előadó kiszivárgott szexvideójáról szinte mindenkinek van véleménye, többek között Sebestyén Balázsnak is.

„Ez nagyon kemény dolog igazából, hogy mit tudsz te csinálni, egyáltalán, hogy kerülsz ilyen helyzetbe? Én is megnéztem a videót, elküldték” – magyarázta a Rádió 1 reggeli adásában a műsorvezető, ezt követően pedig részletezte a hallgatóknak, hogy mi látható a felvételen.

„Ez egy nagyon szomorú történet, nyilván erkölcsi szempontból is borzasztóan nehéz és a család szempontjából is. Én nem tudom, hogy mi otthon a deal, megengedik vagy nem, de azért ez egy nagyon kemény helyzet” – folytatta Sebestyén, aki később is karakán módon fogalmazta meg véleményét. 

Erkölcsileg baromira elítélendő.

Ha szingli egy csávó, akkor is nagyon kell vigyázni, de akkor azt mondod, hogy oké, belefér. Így viszont a család szent képét megmutatva, posztolva, itt vagyok, hú, de szeretem, majd egy ilyen videó… Az nagyon kellemetlen” – mondta Balázs, aki hozzátette:

ha már ilyet tett, álljon ki a felesége elé, és őszintén beszélgessen vele.

Járai Máté

Járai Máté tegnap hosszú idő után először tűnt fel az RTL-ben, miután korábban a Reggeli című műsorban nem hosszabbítottak vele szerződést. A színész nemrég boldogan rántotta le a leplet arról, hogy valójában mi miatt tűnt fel tegnap hosszú idő után ismét egykori kenyéradója központjában. Kiderült: a Marsra magyar egyik részében bukkan majd fel vendégszereplőként.

„Erre a munkára nagy örömmel mondtam igent. A sorozat rendezője és egyik írója, Végh Zsolt régi kollégám, nagyon kedvelem. Ő találta ki, hogy én alakítsam Tünde Andort” – jegyezte meg Máté, aki a karakteréről is mondott néhány szót:

„Sokszor játszom homoszexuális karaktereket, így egyáltalán nem lepett meg, hogy most is egy meleg stylist szerepére kértek fel. Nagyon jól van megírva a sorozat, a színészek is csodálatosak benne. Élmény volt az egynapos forgatás. Remélem, sokan megnézik a Marsra magyart, mert fontos lenne, hogy online is fogyasszanak ilyen tartalmakat az emberek, ami nagy lehetőség lenne a színészeknek”

– fejtette ki a nlc.hu-nak.

Kocsis Tibor

Az énekes Peller Mariann-nak nyílt meg az Utazás a lelked körül című műsorban az édesanyja halálával kapcsolatban. 

„Nem mertem elmondani az iskolában. Valahogy annyira rázós volt ez a téma gyerekként. Az a pillanat elmaradt, amikor ezt el tudtam volna mondani bárkinek. Talán nem is volt annyira összeszokott még a csapat, hiszen akkor lettünk egy osztály. Kicsi gyerekek voltunk, hatodikosok. Megtanultam a családi körömben feldolgozni valamilyen szinten. Leéltem úgy éveket, hogy ez a titok ott volt velem, pedig megértőek lettek volna az osztálytársaim. Őrült szorongást okozott mindez bennem. Fura módon, amikor kiderült, hogy elveszítettem az édesanyámat, egy nagy kő esett le a szívemről, hogy ez a titok nincs többé” – vallotta be őszintén, majd kitért arra, hogyan viselte a gyászt.

„Nehéz erre válaszolni. Inkább ürességet érzetem, semmint fájdalmat, vagy bármilyen súlyt a lelkemen. Kicsit afféle tagadási állapotába kerültem, amit gyerekként nem is tudtam felfogni. Valaminek a lezárása volt ez, amit sokáig nem tudtam feldolgozni. Hetekkel később talált meg a fájdalom, amikor bizonyos szituációkban hiányoltam őt. Anyu elvesztése az egész felnőtt életemre hatással van” – árulta el az énekes.

Sárközi Ákos

Sárközi Ákos és felesége régóta dolgozik azon, hogy megtalálják a tökéletes első otthont maguknak. Mire sok év után eljutottak addig, hogy megtalálták az álomkuckót, belevágtak a felújításba is, ami nem várt nehézségeket is okozott. 

„Még a kezdetek kezdetén készítettünk egy költségvetést, ám – maradjunk annyiban – naivak voltunk... Hátborzongató árak vannak. Szeretném leszögezni, az, hogy híresek vagyunk, még nem jelenti azt, hogy a bőrünk alatt is pénz van” – jegyezte meg Sárközi Ákos a Best magazinnak.

(Borítókép: Sebestyén Balázs. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)