További hírek: Kulcsár Edina azt ígéri, hogy aktívabb lesz a szülés után a közösségi média oldalakon.

Berki Mazsi

A Blikk szerint Berki Mazsit nagyon elkényezteti új párja, Zoltán. A luxusautókkal kereskedő, milliomos vállalkozó egyik menő verda után a másikhoz segíti hozzá a párját. Berki Krisztián özvegye nemrég még egy 75 milliós kék Mercedes terepjáróval szelte az utakat, ám a héten már egy 80 milliós kocsicsodát hajtott. 

Több olvasó is jelezte a bulvárlapnak, hogy az üzletasszonyt szerdán a fővárosban egy pompás fekete Mercedes AMG GLS autóval látták furikázni, ami mellől a napokban posztolt is Instagram-oldalán (a kép ide kattintva megtekinthető). 

Az autó vételára alapesetben hatvanhat millióról indul, ám a bulvárlap információi szerint Berki Renáta gépe plusz extrákkal felszerelt, és közel nyolcvanmillió forintot érhet.

Stana Alexandra

A Dancing with the Stars profi táncosa hosszú idő után határozta el, hogy kés alá fekszik és megcsináltatja a melleit. A táncos elárulta, miért döntött a beavatkozás mellett:

„Ma egy tizenhat éves korom óta dédelgetett álmom vált valóra. Egészen kicsi gyermekkoromban kezdtem el a táncot, s a testem úgy formálódott, ahogy az ehhez a szakmához a legmegfelelőbb. Olyan izomzatom lett, ami szerencsére (lekopogom) megvédett mindenféle sérüléstől, de sajnos, a nőies vonalak a felsőtestemet illetően valahogy elmaradtak.

Soha nem volt problémám a kis mellekkel, de nekem konkrétan nem nőtt oda semmi

– magyarázta a műtét okát.

„A táncban ez gyakran előnyömmé vált, ám a lelkemnek és a nőiességemnek hosszú éveken át tartó szorongást okozott. Voltak időszakok, amikor próbáltam elengedni, volt, hogy időm sem volt ilyesmivel foglalkozni, de most minden klappol. Bár sosem hangoztattam, minden évben elképzeltem, mennyivel boldogabb lennék, ha csak egy kicsivel több lenne. Úgy éreztem, ennek most jött el az ideje” – mesélte a profi táncos.

„Ezelőtt nem volt semmilyen plasztikai beavatkozásom, de abban biztos voltam, ha egyszer lesz rá lehetőségem, ezt az egyet bevállalom. (...) Ma valóra vált az álom, túl vagyok a műtéten, jelenleg a szobában el vagyok kényeztetve! Nagyon hálás vagyok Neked, Zsolt és a fantasztikus csapatodnak” – írta Alexandra az Instagram-oldalán.

Kulcsár Edina és G.w.M

Mint arról korábban a beszámoltunk, május 11-én megszületett Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyermeke, Amara. Edina azóta már arról is megosztott néhány gondolatot, hogy milyen az élet a kisbabával.

„Ma 4 hete, hogy megszületett a 3. csodám! Emlékszem, hogy az első és a második szülésem után arról tudtam csak beszámolni, hogy folyton éjszakázom, mennyire fáradt vagyok és azt fejtegettem, hogy vajon fogok-e még aludni. Most pedig csak azt tudom mondani, hogy kipihent vagyok és szinte semmilyen nehézséget nem tapasztaltam még amióta 3 gyermekes anyuka lettem, legalábbis eddig nem. (Remélem nem most szóltam el magam.) Nagyon szépen köszönöm mindenkinek azt a rengeteg kedves üzenetet amit az elmúlt időszakban kaptam.

Most már aktívabb leszek mint eddig.

Addig is ha van olyan tartalom, amit szívesen látnátok tőlem, akkor írjátok meg nekem üzenetben, vagy akár itt. Legyen szép napotok!” – írta bejegyzésében Edina, aki egyúttal fogadalmat is tett, hogy mostantól sűrűbben fog posztolni. 

(Borítókép: Berki Mazsi. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)