Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amelyet ezelőtt csak ritkán látott.

Tóth Dávid

A Hal a tortán új epizódjában újabb öt sztár csap össze a konyhában, hogy összemérje erejét a főzésben. Pásztor Annán, Lékai-Kiss Ramónán, Gelencsér Timin, Győrfi Dánielen és Tóth Dávidon van a sor, hogy megbirkózzanak a vendéglátás nehézségeivel és Gáspár Bea folyamatos nehezítéseivel.

A legutóbbi alkalommal Tóth Dávid olimpiai ezüstérmes kajakozón volt a sor, hogy megmutassa főzőtudományát.

Előételként feltálalt levese lenyűgözte a vacsoratársaságot: olyannyira ízlett mindenkinek a kicsit egyébként sótlan fogás, hogy azt egy lakodalmi étekhez hasonlították. Ennek kapcsán szóba került az esküvő kérdése a sztárok között, Lékai-Kiss Ramóna vezetésével. 

Tóth Dávid kifejtette, hogy mindenképpen szeretne magának egyszer esküvőt, ugyanis hisz a házasságban. Úgy véli azt, hogy mekkora lakodalmat szeretne, majd az adott élethelyzet dönti el. Véleményét Győrfi Dani is osztotta, Pásztor Anna azonban nem. 

Én nekem a házasság bezártság, egy kötelező kör

– tisztázta véleményét a házasság szentségéről. Gelencsér Timi volt az egyetlen, aki nem tudott egyenes választ adni Lékai-Kiss kérdésére és inkább azon filozofált, hogy a csajozós Tóth Dávid mennyire megkomolyodott az elmúlt időszakban.

Miss World Hungary

Kiskörén választja meg Fásy Ádám a magyarok világszépét. A verseny tulajdonosától a Mokka péntek reggeli adásából megtudhattuk, hogy a finálét június 30-án, Kiskörén, az 50. évfordulóját ünneplő Tisza-tó partján rendezik. A megmérettetést megelőzően a döntőbe jutott szépségekre egy felkészítőtábor vár, amelynek helyszínét csodálatos környezetben a Tisza-tó Apartmanpark Hotel biztosítja.

„Szerettük volna, ha nemcsak Nyugat-Magyarországot, hanem Kelet-Magyarországot, ezen belül a Tisza-tavat is felfedezik. Azt gondolom, hogy nemcsak a magyar lányok a legszebbek, de Magyarországnak vannak a legszebb tájegységei is” – fejtette ki Magyar Csilla, Kisköre polgármestere.

A győztes a Miss Intercontinental elnevezésű világversenyen képviselheti majd hazánkat, emellett egy autót is nyer a királynő. A finalisták közül kerül majd ki az a szépség is, aki Magyarország színeiben megmérettetheti magát a Top Model of the World szépségverseny színpadán. 

„Nagyon szépek a lányok egyébként. Sőt törekedtem arra a zsűrivel közösen, hogy nagyon csinosak legyenek, szabályos testfelépítésük legyen és hordozzák magukban az otthonról hozott szépségüket. Nagyon szépek és nagyon fittek, gyönyörű alakok!” – fogalmazott Fásy Ádám.

Orosz Barbara

Rózsaszín öltöny, haspóló és szoknya is lehet az idei férfi divat. A trendek legfrissebb és olykor legmeghökkentőbb irányzatairól Kanizsai-Silka Ágnes beszélt péntek reggel a Mokka műsorában. Az Agnes Silka tulajdonosa kifejtette, hogy bár első látásra meghökkentő lehet a szemnek egy szoknyát viselő férfi, stílusos hatást érhetünk el vele, ha jól választjuk meg hozzá a ruhadarabokat: 

„Én nekem nincs bajom a szoknyával. Inkább az a bajom, ha nem egy jó zakó van hozzá, nem egy rászabott zakó és ha az ing egy rövidujjú ing. Tehát azért vannak olyan dolgok, amiket az ember nem visel. Van ennek jó példája is, amikor színes, elegáns öltönyöket vesznek fel, nagyon szépen rászabott, homogén színeket használva. Az is nagyon jó, amikor egy magas ember fölvesz mondjuk egy rózsaszín zakót és egy világoskék nadrágot, vagy fordítva. De azt gondolom, ha az egyszínű, akkor sokkal magasabbnak, sokkal kecsesebbnek és sokkal formálisabbnak néz ki a szett” – fejtette ki a szakértő, akinek véleményével nem mindenben értett egyet a műsorvezető, Orosz Barbara.

Hát én rossz értelemben megvadulnék, ha a férjem egyszer csak azt mondaná, hogy elkísér engem egy ilyen szoknyácskában. Ez rémes!

Kanizsai-Silka Ágnes szerint a jó hír, hogy egyre több fiatal férfi elkezdett odafigyelni az öltözködésére. Sokan készíttetnek maguknak öltönyöket, jól szabott ruhadarabokat, ami az elegancia kulcsa. De vajon milyen szín a sláger?

„Nálunk abszolút a világoskék az, amit a fiatalok szeretnek és nagyon jól is áll nekik. Olyan öltöny is van, hogy világoskék rózsaszín kockákkal, nyilván ez egy extrémebb darab, de pontosan tudnia kell a viselőjének, hogy őt meg fogják nézni.”

(Borítókép: Orosz Barbara. Fotó: Balogh Zoltán/MTI)