A legtöbben a Stranger Things című Netflix-sorozat harmadik évadából és a streaming-szolgáltató Bosszúra kész című filmjéből ismerhetik, ám az éneklés sem áll messze tőle, és úgy tűnik, a meztelenkedéssel sincs gondja Maya Hawke-nak. Uma Thurman és Ethan Hawke 24 éves lánya legutóbb egy reklámfilmben kapott szerepet, amelyben igencsak pőrén látható.

Maya Hawke le sem tagadhatná világhírű felmenőit: a Ponyvaregény és a Kill Bill-filmek sztárja, Uma Thurman még 1998-ban jelentette be első terhességét volt férjétől, Ethan Hawke-tól, akivel a Gattaca című '97-es film forgatásán ismerkedtek meg. A későbbiekben Mayának egy édestestvére született 2001-ben, valamint egy féltestvére egy svájci üzletembertől 2012-ben. Gyerekkorában semmit sem lehetett róla hallani, Thurman ugyanis anyagtigrisként óvta őt a nyilvánosságtól. Maya végül szülei nyomdokaiba lépve elindult a színészi pályán, illetve modellkedésből és éneklésből keresi a kenyerét.

Első filmszerepét 19 évesen, 2017-ben kapta a BBC Jo March című Kisasszonyok-feldolgozásában, majd 2019-ben világhírnevet hozott számára a Netflixen futó Stranger Things harmadik évada, amelyben a leszbikus Robin Buckley szerepét alakította. Még ugyanebben az évben kijött Quentin Tarantino Volt egyszer egy... Hollywood című klasszikusa, amelyben ő játszotta azt a hippi lányt, aki meggondolja magát a gyilkosság előtt, és elhajt a csapat kocsijával – mutat rá a Player.hu.

Énekesnőként 22 évesen adta ki első nagylemezét  Blush  címmel, tavaly szeptemberben pedig már a második,  Moss  című albuma debütált, amelyet  Thérèse  című kislemezének bemutatásával együtt jelentette be június végén. Utóbbihoz egy elég merész videóklipet készített:

Maya Hawke teljesen meztelenre vetkőzött a kisfilmben, amelyben premier plánban végzett önkielégítést.

Ez a cikk mégsem a sokakat megbotránkoztató kitárulkozás, hanem egy másik videó apropóján jött létre: az énekes színésznő ezúttal egy reklámkampány miatt vetkőzött ki önmagából. Az elmúlt évek során több világhírű divatmárkával együttműködött modellként, legutóbb pedig a Calvin Klein kérte fel, hogy szerepeljen a női fehérneműjét promotáló kisfilmben. Íme:

Maye Hawke mindennapjait a közösségimédia-felületein követhetjük nyomon, a vásznon pedig Wes Anderson Asteroid City című filmjében láthatjuk őt újabban a mozikban.

(Borítókép: Maya Hawke. Fotó: Getty Images)