Szívroham érte álmában, meghalt a Breaking Bad – Totál szívás című sorozat sztárja, Mike Batayeh michigani otthonában. Az 52 éves színész és komikus váratlan távozása nemcsak családját, de rajongóit is megrendítette.

Mike Batayeh június 1-én bekövetkezett halálát a színész és komikus nővére, Diane Batayeh jelentette be egy közleményben a napokban. Mint azt kiemelte, 52 éves testvérének távozása teljesen váratlanul érte a családot, a színésznek ugyanis nem voltak szívproblémái, semmilyen kardiovaszkuláris betegséggel nem küzdött.

Nagyon fogják hiányolni mindazok, akik szerették őt és az ő nagyszerű képességét, hogy nevetést és örömöt hozzon oly sokak életébe [...]

– írta többek között a közleményben Diane Batayeh. Fivérének legemlékezetesebb szerepe a Breaking Bad – Totál szívás című, összesen 5 évadot megélt sorozatban volt, amelyben három epizódon keresztül alakította a Gustavo Fring tulajdonában lévő, egy metamfetaminlabor álcájaként szolgáló ipari mosoda vezetőjét.

A rajongók láthatták még az 5 évadós The Bernie Mac Show című szitkomban, a hasonló műfajban készült és összesen 7 évadot megélt A kis gézengúz című sorozatban, valamint a 10 évados CSI: Miami helyszínelőkben. Mike Batayeh komikusként is virágzó karriert futott be, illetve különböző projektekhez a hangját is kölcsönözte.

(Borítókép: Mike Batayeh. Fotó: YouTube)