Hírösszefoglalónkban még: Csonka András kigyúrta magát, így néz ki belülről Tóth Gabiék új otthona.

Opitz Barbara

Az X-Faktor-győztes énekes édesapja a TikTokon szitkozódva fenyegette meg lánya párját – számolt be a Bors. A két férfi közötti viaskodás 2022 decemberében kezdődött, amikor az énekesnő váratlanul eltűnt, majd a rendőrség is kereste. Miután megtalálták, kedvesét, Serleg Albertet vádolták meg az emberrablással, aki tagadta, hogy bűnös lenne. Később az édesapa mégis megvádolta testi bántalmazással a fiút. Barbi ezt követően személyesen állt ki a szerelme mellett, az apját nyilvánosan megvádolva azzal, hogy félelemben kellett és kell élniük az agresszív családfő miatt. 

A két férfi között mára annyira megromlott a viszony, hogy pattanásig feszült a helyzet. Opitz Barbi édesapjának legfrissebb videójában sértegeti Albertet, aki szerinte folyamatosan provokálja őt. Az édesapa a következőket mondja:

„Azt hiszed, te nyomorult, hogy ezzel te elérted a célod? Te patkány! Én felajánlottam neked azt, hogy gyere ide hozzám, te patkány féreg! De most már nem, hogy felajánlom, hanem azt mondom neked: hogy hegy heggyel nem találkozik, de én veled fogok találkozni te büdös k***ög” –mondta a videóban Tamás, majd így folytatta: 

„Nem fogod teljesen tönkre tenni az életemet, ezt most megígérem neked. Ezt vedd komolyan, mert én elkaplak, neked annyi! Amúgy, jobb ha tudod, így is úgy is találkozol velem te sz**r alak, te mocsadék”

Hajdú Péter

Tavaly júniusban derült ki, hogy Hajdú Péter nem folytatja a munkát a TV2-nél. A műsorvezető most a Blikknek tett interjúja során elárulta, hogy mi rejlik a TV2-nél lejárt szerződése mögött. 

„Annak ellenére, hogy a kereskedelmi bevételeket jóval túlteljesítették, kijelentették, hogy nincsen szükség több saját gyártású műsorra, így a műsorvezetőre sem volt szükség. A tulajdonos elégedett volt Hajdú Péterrel, ezért felkérte, hogy legyen az elnök tanácsadója. A szerződést egy évre kötötték meg, így abban maradtak, hogy a lejárta után átbeszélik a továbbiakat. Ez meg is történt, és mindketten úgy vélték, hogy a műsorvezető kreatívabb egy tanácsadói státusznál” – számolt be Hajdú, aki szerint erős csúsztatás azt állítani, hogy kirúgták. 

„Korábban operatív feladatokat oldottunk meg együtt a Vivantisnál, most elméleti síkon beszélgettünk. Szóval megtisztelő volt az elmúlt egy év, de mindketten úgy döntöttünk, ne folytatódjon, ha lejár a szerződésem.

Tehát azok a hírek, miszerint engem kirúgtak a TV2-től, elég erős állítások, mivel nem volt semmilyen operatív feladatom a csatornánál”

Csonka András

Csonka Bandi mindig is szikár testalkatú ember volt, de pár hónappal ezelőtt megelégelte a kis felesleget, amit az évek alatt magára szedett. Úgy döntött, változtat az életmódján, aminek meg is lett az eredménye. Egy rövid Instagram-videóban láthatjuk is átalakulásának folyamatát. 

A megosztott videó alatt András is megjelent egy komment formájában is, ahol kifejtette, mennyire hálás az edzőjének:

„Fankám, hálás vagyok Neked, annyit már elértél, hogy legalább lemegyek edzeni. Jó, nem leszek Mr. Olympia, de ez nem is fontos. Még ebben a korban is lehet finomhangolni a testünket, ezt a többieknek üzenem”

– írta a színész.

Tóth Gabi

Az énekes és férje már hosszú ideje csinosítgatják új otthonukat és nemrég Tóth megosztott egy fotót a nappaliból. A kép apropója az volt, hogy a nappali ékének szánt kanapé nemrég került a helyére. Íme a Tóth-Krausz házaspár újdonsült nappalija:

(Borítókép: Opitz Barbara. Fotó: RTL Klub)