Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amelyet ezelőtt csak ritkán látott.

Békefi Viktória

Új videóklippel üzente meg Feng Ya Ou és Békefi Viki, hogy megszületett első közös gyerekük, Feng Mei Liza. A Várnak rám című duettjüknek nemcsak a kisfilmje, de a dalszövege is hamar könyeket csal a szemekbe.

A büszke édesapa a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorának hétfő reggeli adásában árulta el, hogykislánya az ő születésnapján, június 9-én látta meg a napvilágot. Ya Ou nem tagadta, eleinte nem szerette volna, hogy közösen ünnepeljék a születésnapjukat, ám mostanra beletörődött a ténybe. Mint mondta: „senki másnak nem adná át szívesebben féltve őrzött, fontos dátumát”. 

Családját hétvégén már haza is hozhatta a kórházból, sokat azonban nem aludtak azóta.

„Tegnap este már az első közös éjszakánkat töltöttük itthon. Alvás az nem sok volt, valami ilyesmire számítottam” – vallotta meg fáradt hanggal az énekes, aki azt sem tagadta, hogy munkával és ünnepléssel teli időszakon van túl, így nem sok ideje maradt a pihenésre.

Stana Alexandra

Stana Alexandra nemrégiben kés alá feküdt, hogy valóra váltsa régóta dédelgetett álmát. A gyönyörű táncosnő megműttette a melleit. Elárulta, hogy szerelme, Meggyes Dávid is támogatta őt a döntésben.

„Négy napja estem át a műtétemen, úgyhogy viszonylag friss a dolog, de azt gondolom, hogy egészen jól viselem. Nekem ezelőtt nem volt semmilyen műtétem, engem nem altattak hála istennek. [...] Meglepően jól vagyok, egy kicsit az zavar, hogy az én túlmozgásos énem most nem adhatja ki magából a feszkót, nem mehetek edzeni, igazából teljesen egyszerű dolgokat sem csinálhatok és nekem ez nagyon nehéz. A fájdalomküszöböm elég magas, próbálom túlélni ezeket a magatehetetlen hétköznapokat, de szeretném betartani mindenképpen a doktor úr minden utasítását” – fogalmazott az énekesnő.

Kasza Tibi

A TV2 Szerencsekerék című műsorának legújabb adásában Szadai-Rácz Ildikó volt Kasza Tibi vendége, a játék során pedig izgalmas titkok derültek ki a táncos múlttal rendelkező, jelenleg jógaoktatóként dolgozó Gigiről. Mielőtt bemutatta volna a lefelé néző kutyapózt a műsor nézőinek, a műsorvezető elkotyogta, hogy ők ketten egyfajta szüzességüket veszítették el egymással.

Milyen jó is volt az!

– emlékezett vissza Gigi, akiről kiderült, hogy a közismert nyuszis magazin egy korábbi fotózása során készített róla címlapfotót a műsorvezető.

„Figyelj, ez nagyon rég volt, de most felhoztad, akkor beszéljünk róla. Miattad volt amúgy jó. Nem tudom, hogy más mit gondol egy ilyen fotózásról, hogy mennyire kellemetlen vagy nem ott tevékenykedni, bizonyos ruharétegben vagy nélküle. Te tök normális voltál, arra emlékszem.”

(Borítókép: Kasza Tibi. Fotó: TV2)