Sharon Stone Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő a közelmúltban tört ki könnyekben, amikor bejelentette, hogy elvesztette a vagyona felét.

A hír sokkoló és emlékeztet arra, hogy még a legnagyobb hollywoodi sztároknak is megvannak a maguk pénzügyi problémái. A 65 éves színésznő őszinte szavaival egyszerre hatotta meg és sokkolta a közönséget.

A női rákgyűjtő eseményen, ahol Stone átvehette az International Women of Courage-, vagyis Bátor Nők-díját, a színésznő a színpadra lépve megható beszédet tartott, amelyben nem habozott nyilvánosan bejelenteni pénzügyi problémáit. A színésznő szemmel láthatóan megrázva értesítette a jelenlévőket: 

a banki dolog miatt elvesztettem a vagyonom felét

– utalva a Silicon Valley Bank összeomlására.

Ez nem könnyű időszak senki számára

– folytatta Sharon Stone, aki nem csak pénzügyi veszteségei miatt állt megtörten a közönség elé. Nemrégiben elvesztette 57 éves testvérét, Patricket, aki szívroham következtében hunyt el. A színésznő Instagramon osztott meg egy érzelmes videót, amelyben bejelentette testvére halálhírét.

A nehézségek ellenére Sharon Stone megpróbál pozitívan és humorral tekinteni a jövőbe. Március 10-én a színésznő bejegyzést tett közzé, amelyben egy születésnapi lufival és vicces viaszajkakkal pózolt.

Bemászkáltam Hollywoodba.

Ezzel a húzással rengeteg pozitív reakciót váltott ki és biztosan sokakat mosolygásra késztetett. Bármilyen mélyen is van most, egy dolog biztos: Sharon Stone sosem hagyja, hogy a nehézségek legyőzzék. Reménykedjünk, hogy hamarosan jobb napok várnak rá!

(Borítókép: Sharon Stone. Fotó: Getty Images)