Az utóbbi időben szárnyra kapott a pletyka, miszerint a portugál aranylabdás játékos és kedves között nincs minden rendben.

Hetek óta olyan hírek látnak napvilágot, hogy valami nincs rendben Ronaldo és Georgina Rodríguez között. A kapcsolatuk azért kerülhetett válságba, mert az édesanya viselkedése nagyon megváltozott.

A focista párja több lap információja szerint az utóbbi hónapokban igencsak megváltozott, szinte csak árnyéka egykori önmagának. A fiatal nő önelégült és gőgös lett, a gyerekeket és a családot háttérbe szorítva csak magával foglalkozik, ezt pedig a szaúdi-arábiai bajnokság világsztárja is megelégelte az utóbbi időben. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy több hírportál szerint Georgina nem érzi magát jól a közel-keleti országban. 

Georgina nem járna rosszul, ha szakítanának – számolt be a Daily Mail.

A felek ugyanis olyan szerződést kötöttek, hogy szakítás esetén a nő havonta 86 ezer fontot, vagyis nagyjából 37 millió forintot kapna, illetve a a madridi La Fincában található családi házukat az édesanya nevére íratnák át.

A szokatlanul magas összegű tartásdíj azért indokolt, mivel a törvény szerint Georgina az anyja Ronaldo mind az öt gyeremekének.

(Borítókép: Cristiano Ronaldo. Fotó: Daniele Venturelli/Getty)