Kimi Räikkönen fia, Robin mindössze 8 éves, de már most megmutatta, hogy apja méltó utódjaként, szintén képes egyszavas válaszokat adni az interjúk során.

Kimi Räikkönen világszerte híres volt a hallgatag stílusáról, és úgy tűnik, hogy fia sem hagyja cserben a családi hagyományt.

A Rallycafe.hu értesülése szerint Robin Räikkönen, szülei kíséretében, hétvégén részt vett egy gokartversenyen, melyet Svájcban rendeztek. Az esemény után az eredményhirdetés során egy rövid interjúra került sor, melyet édesapja osztott meg az Instagramon. Ebben az interjúban Robin tökéletesen utánozta apja stílusát, rövid válaszaival pedig meglepte a riportert.

 Az első kérdés arra vonatkozott, hogy milyen volt a pálya. Robin mindössze annyit válaszolt:

Igen.

Ez a válasz természetesen jókedvet váltott ki az eredményhirdetésen jelen lévők között.

A riporter próbálkozott még egy kérdéssel, hogy könnyebb vagy nehezebb volt-e itt vezetni, de Robin ismét csak egy szóval válaszolt:

Könnyebb.

Ez a válasz még nagyobb nevetést váltott ki az emberek között.

A riporter nem adta fel és végső elkeseredésében még egy utolsó kérdésre szánta el magát, így megkérdezte, hol versenyez majd a következő alkalommal. Robin erre is egyszerűen csak annyit mondott:

Nem tudom.

Az egyszavas válaszok szórakoztató pillanatokat teremtettek az eredményhirdetésen jelenlévők számára. 

Közben Kimi Räikkönen, a 2007-es Forma-1 világbajnok, hivatalos közösségi média oldalán bejelentette, hogy családjuk ismét gyarapodott. Kimi felesége, Minttu a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában osztotta meg a boldog hírt, hogy kedden világra hozta harmadik közös gyermeküket. Az új jövevény egy kislány, akit a büszke szülők Grace-nek neveztek el.

A Räikkönen család már korábban is két gyermek boldog szüleinek mondhatta magát. A 8 éves Robin és a 6 éves Rianna mostantól új kistestvérrel gazdagodtak, aki tovább erősíti a Räikkönen-dinasztiát.

(Borítókép: Kimi   Räikkönen.  Fotó: Getty Images)