Kevin Costner hollywoodi sztár és felesége, Christine Baumgartner válási drámája fokozódik: a feleség nemcsak a közös házukat akarja, hanem rengeteg pénzt is.

Kevin Costner feleségének, aki májusban nyújtotta be a válási kérelmet, 30 napja volt, hogy kiköltözzön a színész tulajdonában lévő közös családi fészekből. Ennek ellenére úgy tűnik, Baumgartner meggondolta magát és nem hajlandó távozni a luxusvillából. Costner szerint volt felesége pénzügyi követeléseket támaszt vele szemben.

Kevin Costner bírósági dokumentumokra hivatkozva kijelentette, hogy ő a három családi ház egyetlen tulajdonosa. A 2004-es házasságkötéskor Costner és felesége beleegyezett abba, hogyha válásra kerül sor, Baumgartner elhagyja a filmsztár otthonát.

Costner lenyűgöző ingatlanportfólióval rendelkezik, amelynek része egy 10 hektáros tengerparti rezidencia. A birtok becsült értéke meghaladja a 49 milliárd forintot.

A színész egyre türelmetlenebb, szeretné minél hamarabb lezárni az ügyet. Átszámítva eddig 495 millió forintot biztosított Baumgartner számára a megállapodásuk feltételei szerint, hogy segítse őt új lakóhelyének megszerzésében. Costner hajlik az egyezségre, és továbbá havi 10 millió forintot fizetne exfeleségének egy bérelt házért, egyben a gyerektartási kötelezettség részeként. Mindezen felül 3,5 millió forintnak megfelelő összeget kész megelőlegezni a költözési költségekre. Ennek ellenére a feleség hajthatatlannak tűnik.

Gőzerővel dolgozik

Deadline magazinnak a közelmúltban adott interjújában elárulta, hogy az egyik ingatlanját zálogba helyezte a Horizon című filmjének finanszírozásához.

10 hektárnyi területet jelzálogosítottam, ami a vízen fekszik Santa Barbarában.

Gondolkodás nélkül megtettem, ami a könyvelőmet persze kiakasztotta. Ez azonban az én életem, és hiszek az ötletben és a projektben! – mondta magabiztosan Costner.

Közeli források szerint ez okozta a feszültséget a házaspár között. 

A színész és exneje három gyereket nevelnek közösen, akiknek életében Costner továbbra is részt szeretne venni. A válásnak egyelőre még nem látszik a vége, sőt az események további részletei még több botrányt rejthetnek magukban, ahogy a válási dráma fokozódik.

(DailyMail)

(Borítókép: Kevin Costner. Fotó: Getty Images)