Harrison Ford új családra lelt szerelme, Calista Flockhart mellett. Az életkor nem akadályozta meg őt abban, hogy más gyerekét nevelve boldog apaként szerepet vállaljon.

A hollywoodi szupersztár, aki ismert a különböző szerepeiről és a filmvilágban elért hatalmas sikeréről, úgy tűnik, hogy a magánéletben is nagyot alkot. A színész akkoriban nem gondolta, hogy a 2001-es válására Melissa Mathisontól után újra rátalál a szerelem – tudta meg az Il Lato Positivo.

Az új szerelem azonban sokkal többet adott neki, mint amire számított – egy új családot. Harrison Ford és a szépséges Calista Flockhart, aki az Ally McBeal sorozatban lenyűgözte a nézőket, húsz évvel ezelőtt találtak egymásra. Egy közeli ismerős szerint a két ember közti kapocs, amitől működik a párkapcsolatuk az a munka iránti rajongásuk, és természetesen a szerelem. De ezúttal nem csak ketten voltak ebben a játékban. Amikor összejöttek, Flockhart már éppen adoptálta kisfiát, Liamet, akit Harrison gondolkodás nélkül sajátjaként fogadott el.

Összetartásuk példaértékű, a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén is együtt jelentek meg, ahol Ford az Indiana Jones sorozat legújabb részében tűnt fel. Szerelme támogatása mellett Ford megemlítette, hogy az új családjának köszönheti, hogy ilyen jól tartja magát, különösen a korai reggeli forgatások és a hosszú utazásokra gondolva, amiket ebben a korban már nem igazán szeret.

De nem csak Ford hálás a szeretett családjának. A pár közös fia, Liam, aki most már felnőtt, szintén meleg szavakkal beszél a „második" apjáról. Megosztotta, hogy Harrison mindig is az volt számára, aki ott volt a szükséges pillanatokban, aki mindig mindenben támogatta őt. A pár tehát nem csak egymásnak, de a gyereknek is erős támasza.

A hollywoodi élet sokszor nehéz és tele van kihívásokkal, de Ford és Flockhart példáját követve talán mindannyian tanulhatunk ebből valamit.

Harrison Ford története azt bizonyítja, hogy az apaság nem korfüggő. Látni, mennyire élvezi a „szerepet", amit most játszik – egy boldog apát és férjet, ahol nincsenek forgatókönyvek, csak szeretet és öröm.

(Borítókép: Harrison Ford és Calista Flockhart. Fotó: Getty Images)