Hollywood egyik legnagyobb sztárja nemrégiben elárulta, hogy a hat idősebb gyermekei hamarosan megismerkednek újszülött kislányával, aki az anyja, Tiffany Chen oldalán látta meg a napvilágot áprilisban.

Az Oscar-díjas színész New Yorkban a Tribeca Film Fesztiválon, az „A Bronx Tale" című film vetítése alkalmával árulta el a PEOPLE magazinnak, hogy a hat idősebb gyereke még nem találkozott a 2 hónapos Gia Virginiával. 

A hétvégén az Apák napja alkalmából De Niro az összes gyerekével tervezi eltölteni a napot:

Csak a gyerekekkel leszek és az összes többivel.

– mondta a színész.

Az „A Bronx Tale" című film többi szereplője is osztotta a véleményét De Niro apaságával kapcsolatban. Chazz Palminteri, a film egyik színésze szerint Gia Virginia gyönyörű kisbaba, és De Niro nagyszerű apa. Katharine Narducci, a film másik sztárja is csak dicsérte a színészt, mint apafigurát:

Fantasztikus apa és csodálatos ember.

De Niro hivatalosan májusban, a CBS reggeli műsorában mutatta be a világnak kislányát. Elárulta a baba teljes nevét – Gia Virginia Chen De Niro – és megosztott egy fotót is róla. Gia 3,9 kg súllyal született április 6-án, csütörtökön.

 Mikor a színészt megkérdezték, hogy milyen érzés újra apukának lenni ebben a korban, De Niro azt mondta:

Nagyszerű érzés.

Bármi is történjen, az biztos, hogy a De Niro család egy új taggal bővült, aki minden bizonnyal sok örömet hoz majd az életükbe!

(Borítókép: Robert De Niro. Fotó: Getty Images)