Legújabb Instahíradónkban összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Berki Mazsi egy szívhez szóló bejegyzésben három férfinak is köszönetet mondott apák napja alkalmából. Először saját édesapját méltatta, amiért felnevelte és amiért mindig mellette volt, valamint hogy ugyanezt a szeretet unokájának, a kis Emmának is megadja. Másodszor elhunyt férjének, Berki Krisztánnak mondott köszönetet, hogy egy csodálatos kislánnyal ajándékozta meg. Mint fogalmazott: bár csak 6 hónapot töltöttek együtt, tudja, hogy édesapja fentről vigyázza Emma minden lépését. Mazsi utoljára jelenlegi társához szólt, akivel tíz hónapja alkot egy párt. Az üzletasszony neki azért hálás, mert nemcsak elfogadta, de szereti is a kislányát. A poszt ide kattintva tekinthető meg. 
  • Jennifer Anniston egy különleges fotóval köszöntötte fel Jóbarátok-beli kolléganőjét, egyben az egyik legjobb barátnőjét, Courteney Coxot 59. születésnapján, június 15-én. A képen a két barátnő csókot vált egymással.

„A 9 éves gyerekem olyasmikre képes, amiről én ennyi idősen csak hazudhattam volna, hogy meg tudom csinálni” – fogalmazott a Marvel-filmek Thorja.

  • Majka hatalmas bulit csapott a hétvégén Tatabányán. Az alkalomról egy lapozgatót tett közzé az Instagram-oldalán. Íme: 
  • Kourtney Kardashian egy igencsak megosztó posztban tudatta a nyilvánossággal, hogy Travis Barkerrel közös első gyermekével várandós. A bejegyzésben a férfi éppen dobolást imitált szerelme kerekedő pocakján.

    A valóságshow-hős a férjével arra sem mindennapi módot választott, hogy a zenész rajongótáborával közöljék a hírt: Barker egy koncertjén a Blink-182 amerikai punk rock együttes All The Small Things című dalának klipjét életre hívva Kardashian egy transzparenst tartott a magasba, amelyen az állt: „Travis, terhes vagyok!”. A bejegyzésben a férfi éppen dobolást imitált szerelme kerekedő pocakján.

A jelenet 2:28 percnél látható. 

  • Istenes Bence egy hétvégén közzétett Insta-posztban árulta el, hogy megkezdődtek a Voice című új tehetségkutató műsor forgatásai. A műsorvezető a második képen a show zsűritagjaival együtt látható.
  • Jennifer Lopez valósággal felrobbantotta az internetet az apák napja alkalmából posztolt legújabb fotójával, amelyen férje, Ben Affleck félmeztelenül szerepel. A sármos színész egy tükör előtt villant kockahasat.

  • Majkához hasonlóan Azahriah sem tétlenkedett a hétvégén. Ő Siófokon és Szombathelyen rendezett koncertjeivel durrantott nagyot, a bulikról pedig lapozgatót tett közzé az Instagram-oldalán, köszönetet mondva a két városnak.
  • Szabó Zsófi az exférjét, 5 éves kisfiának, Mendelnek az édesapját méltatta apák napi bejegyzésében.

A műsorvezető 2021-ben vált el Kis Zsolttól, aki az MCF Roma Összefogás Párt listavezetője volt a 2009-es európai parlamenti választáson. Annak idején a lovaglás hozta őket össze, és bár a szakításukat megelőzően nagyon viharos volt a kapcsolatuk, a viszonyuk mára rendeződött, és hatalmas egyetértésben, kölcsönös tisztelettel nevelik közös fiukat. Néhány kommentelő szerint újra egy párt alkotnak egymással, mindenesetre egy biztos: sokan látnák őket szívesen újra együtt.

Szabó Zsófi posztját akkor láthatja, ha ide kattint.

(Borítókép: Szabó Zsófi és Berki Mazsi. Fotó: Németh Kata/Index; Kaszás Tamás/Velvet)