Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Keleti Andrea

Újabb hét vette kezdetét a Hal a tortán műsorában, ahol ezen a héten ismét öt sztár küzd meg egymás ellen a konyhában. A sort Keleti Andrea kezdi, akinek Gáspár Bea nem akármilyen nehezítést aott a főzéshez. Tudni kell ugyanis, hogy Bea minden egyes adásban plusz feladatokkal „ajándékozza” meg a vacsoraadó sztárokat. A korábbi hetek során voltak, akiknek menza ételeket kellett készíteniük, míg másoknak a kínai fogások elkészítését kellett elsajátítaniuk, de az is előfordult, hogy valakinek kakasherét vagy disznófület kellett főznie.

A TV2 napi előzeteséből megtudhattuk, hogy Keleti Andreának ezen a héten csigát kell készítenie a konyhában.

Bár Gáspár Bea rögtön nyugtatni próbálta Keletit, a táncművésznő arcára rögtön ráfagyott a mosoly, amint megtudta, hogy milyen kihívás vár rá. Gáspár azt is megtippelte, szerinte kik azok a versenyzők, akik már biztosan kóstolták a francia ételkülönlegességet. Véleménye szerint Köllő Babett és Ördög Nóra már biztosan evett csigát, így Keletinek nincs mitől tartania a fogás fogadtatása kapcsán.

Tóth Andi

Tabuk nélkül vallott élete legnehezebb időszakairól, köztük alkoholizmusáról és Marics Petivel való szakításáról Tóth Andi a Zshowtime című Youtube-csatorna legújabb adásában. Az énekesnő egy szeretetéhes kislánynak nevezte magát, aki sosem kapott szeretetet senkitől.

A gyermekkori traumák és a felnőttkori fájdalmak olyan mély sebeket ejtettek Tóth Andiban, hogy a mai napig küzd lelki gondjaival. Elmondása szerint rengeteg idő kellett ahhoz, hogy felálljon a padlóról és kellően összeszedje magát ahhoz, hogy megmutassa tehetségét a világnak. A gyorsan jött siker azonban nem vetett véget az ifjú énekesnő gondjainak. A Sztárban Sztár 2020-as szériája alatt szakított akkori szerelmével, Szabó Ádámmal. Egy időre az országot is el akarta hagyni Tóth, ám a koronavírus-járvány közbeszólt.

A pandémia alatt az énekesnő teljesen magába zuhant és másfél éven át minden egyes nap fogyasztott alkoholt.

„Katolikus lány vagyok, aki minden este beszélget a jó Istennel. Az alkoholista időszakom alatt is minden este könyörögtem neki. Tudom, hogy sz*r helyen vagyok, de nem tudok felállni... És segített” – vallotta meg Tóth Andi, aki végül egyik napról a másikra letette le az alkoholt egy nyári koncert után. Később egy időre úgy tűnt, az élete ismét sínre kerül: a Dancing with the Stars és műsorbeli táncpartnere, Andrei Mangra rengeteg energiával töltötte fel, nem sokkal később pedig szerelemre lelt Marics Peti személyében. Felhőtlen boldogsága nem tartott sokáig: a közösségi médiában egyre több támadást kapott, sokan kritizálták őt új stílusa és szókimondó természete miatt, valamint egy drogbotrányba is belekeveredett, a bulvár média valósággal szétszedte őt. Végül egy ponton úgy döntött, az éneklést is abbahagyja, mert úgy érezte, nem tudott eleget adni az embereknek dalaival. Bár az énekléssel felhagyott, új karrierutat talált: felkérték, hogy zsűrizzen a Sztárban Sztár 2023-as évadában, ám a műsor második felének hangulatát beárnyékolta számára, hogy Marics Petivel való kapcsolata zátonyra futott. Mint azt bevallotta: emberileg csalódott volt párjában.

Szakítottunk egy hétköznapi napon, az első vasárnapon (a Sztárban Sztárban) mindkettőnkön látszott

– fogalmazott a vodcastben Tóth Andi, aki elárulta: kapcsolatának végét az okozta, hogy Petit félreismerte.

Az énekesnő kálváriájáról többet is megtudhat a Tények Plusz ma esti összefoglalójából!

(Borítókép: Tóth Andi és Keleti Andrea. Fotó: Kaszás Tamás/Index/Velvet)