Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Gáspár Evelin

Gáspár Evelin a TV2 online csapatának adott extra interjújában a múlbéli nyaralós élményeit és az idei nyári terveit osztotta meg a kamerákkal. Mikor a jelenleg a Sztárban Sztár leszek! háttércsapatában dolgozó hírességet az eddigi legborzalmasabb nyári élményéről kérdezték, Evelin kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy milyen borzalmas vakációban volt része korábban az exbarátjával, aki tönkretette a kiruccanást.

„Talán az egyik legrosszabb az volt, amikor tavaly Siófokon voltam és a volt párom eléggé csúnyán viselkedett, bedrinkelt (részeg lett – a szerk.). Nekem ez nagyon rossz élmény volt, őt ott terelgetni, meg hasonlók. Ez nekem nagyon mély nyomokat hagyott. Úgyhogy ne igyatok sokat a nyáron! Hiába szól arról a nyár, hogy buli meg pia, de mértékkel legyetek, én ezt tudom tanácsolni, mert utána abból még több problémád lehet!” – idézte fel borzalmas emlékeit Gáspár Győző lánya, aki azt sem titkolta, hogy idén inkább egyedül menne nyaralni Törökországba a szakítása után.

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán élete tele van utazással és fényűzéssel, de van egy olyan oldala, amelyet csak kevesen ismerhettek eddig. A Nagy Ő szívén viseli a gyerekek sorsát és bármit megtesz, hogy mosolyt csalhasson az arcukra. 

Jákob Zolit láthattuk már mesés tengerpartokon, különleges éttermekben, sőt káprázatos otthonába is betekintést engedett. Jelenleg pedig egy egész ország várja, hogy megtudja: vajon sikerült-e szerelmet találnia a milliárdosnak A Nagy Ő műsorában. Legutóbb azonban nem rózsákat, hanem játékokat osztogatott az arra rászorulóknak a Cházár András EGYMI Bárczi Gusztáv Tagintézményében. Ezeknek a speciális játékoknak a használatával javul a figyelem, az emlékezet, a feladattartás, valamit az együttműködési készség, amelyek mind pozitív hatással vannak a tanulási folyamatokra.

A milliárdos üzletembernek már megszokhattuk az önzetlenségét, hitvallása ugyanis, hogy a sok utazás mellett a jótékonykodásnak is kiemelt figyelmet szenteljen.

Jákob Zoltán nemcsak anyagi, de szellemi segítséget is nyújt majd mindazoknak, akik nyitottak rá. A Nagy Ő ugyanis könyvet ír, melyben összefoglalja a sikerhez vezető útját és legfontosabb intelmeit. 

Somhegyi Krisztián és Viczián Viktória

Somhegyi Krisztián és Viczián Viki egy TV2-nek adott extra interjú keretében a nyári élményeik kapcsán meséltek többek között arról, hogy fürdőztek-e valaha meztelenül a Balatonban vagy a tengerben. Viczián Viki bevallotta, ő még sosem próbálta ki a meztelen csobbanást, Somhegyi Krisztián igenlő válasza azonban határozottan megdöbbentette a lányt, aki további válaszokat akart.

„Műugrótábor, ismerősökkel Horvátország... Mindenki meztelen volt, ne vicceljél!... Anyaszült meztelen, ahogy Isten teremtett minket erre a földre, aztán csobbantunk! Tudod milyen jó seggest ugrani meztelenül?... Ez olyan nagy dolog?... Tök jó feelingje van!” – jelentette ki az Exatlonista, mit sem törődve barátnője egyre inkább kerekedő tekintetével. Viczián csupán annyit tudott hozzátenni a történethez, hogy ő egyszer egy nudista strandra tévedt be véletlenül a SUP-jával, de olyannyira megijesztette a látvány, hogy továbbevezni sem volt képes.

„Mi este fürödtünk, amikor nem volt ott senki, nem nudiskodtunk fényes nappal, tömegben. Hanem amikor egyedül voltunk magunkban a társasággal, mit tudom én, éjfél után beugrottunk a tengerbe” – pontosított meztelen élményének leírásán Somhegyi, akihez ezt követően különös kérdést intézett a barátnője:

„Tehát akkor beengednél engem, hogy menjek közéjük meztelenül?” – vetette fel a 2017-es Miss World Hungary közönségdíjasa és I. udvarhölgye, Viczián Viktória.

Hát persze!

– hangzott a válasz.

A Dancing with the Stars műsorában is feltűnt sportoló tehát nem tagadta: ha barátnője is vele lenne egy ilyen alkalommal, nem tartaná vissza attól, hogy saját baráti társaságával együtt meztelenül csobbanjon egyet a hűsítő habokban. 

(Borítókép: Somhegyi Krisztián és Gáspár Evelin. Fotó: Papajcsik Péter/Németh Kata/Index)