Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Budavári Fülöp

Sokan csúfolták az iskolában Budavári Fülöpöt, aki az „Együtt a bántalmazás” ellen elnevezésű projektjében a hasonló helyzetben levő gyermekeknek próbál segíteni. Ebben a témában szólalt meg a szerda reggeli Mokkában a TV2 korábbi online riportere, akit manapság szinte többet látni Amerikában, mint Magyarországon.

„Én egy kövér kissrác voltam. Erről ugye már nagyon sokszor beszéltem különböző platformokon. Rengetegszer elbizonytalanítottak. Én felnőtt fejjel is emlékszem arra, amiket mondtak nekem. Azt azért kijelenthetjük, hogy az, hogy én ezt az egész média karriert választottam, annak egy ilyen szempontból traumatizált gyerekkornak a talán egyfajta túlkompenzálása volt az indíttatás, hogy ezt csináljam” – magyarázta Budavári, aki a mai napig szeretne mind magának, mind pedig a környezetének bizonyítani. 

Budavári Fülöp az „Együtt a bántalmazás ellen” kezdeményezésében Hevesi Krisztával karöltve azon dolgozik, hogy támogatást adjanak minden olyan bántalmazott félnek, akinek szüksége van rá. Tanácsaikkal abban is segítenek, hogy hogyan lehet felismerni és tenni a bántalmazások ellen.

Gáspár Evelin és Somhegyi Krisztián

Gáspár Evelin a TV2 kameráinak mesélt korábbi nyaralási emlékeiről, a beszélgetés során pedig felmerült az a kérdés is, hogy érték-e balesetek a kiruccanások során. A jelenleg a Sztárban Sztár leszek! háttérműsorában dolgozó híresség kendőzetlen őszinteséggel mesélt egy szerencsétlenségéről, amelyben szerencsére nem sérült meg komolyabban. 

„Belém jöttek egy nyári napon, de ilyenkor ez érthetőbb, azért jobban résen kell lenni, hiszen ha bejön majd ez a 40 fok, akkor mindenki figyelmetlenebb, illetve dekoncentráltabb. Úgyhogy kénytelen vagyok mások helyett is figyelni” – árulta el a Gáspár-lány, aki azt is megosztotta, hogy a baleset után „mindössze” az bántotta, hogy összetört az autója.

Nem történt komolyabb baj, csak az autómat törték össze, ami számomra nagyon rossz érzés, hiszen utána elég hosszú az a folyamat, amíg begyógyítják az autó sebeit.

Nem Gáspár Evelin volt az egyetlen híresség, akit baleset ért az utakon a nyár folyamán. Somhegyi Krisztián motorjával karambolozott egy nyáron. Szerencsére ő sem sérült meg, ez esetben is a jármű látta kárát a történteknek.

Árpa Attila

Egy egész ország tűkön ülve várja, hogy vajon a Nagy Ő harmadik évadában megtalálja-e a szerelmet a milliárdos Jákob Zoltán. Amíg azonban nem érkezik meg az új évad, addig be kell érnünk a másodikkal, amelyben Árpa Attila kereste magának a szerelmet. 

A műsor azoknak is fergeteges szórakozást ígér, akik nem először látják az évadot. Árpa Attiláért ugyanis kőkemény harc alakult ki a hölgyek között, a Nagy Ő döntése pedig egyáltalán nem volt egyszerű. Választását megkönnyítve Árpa folyamatos randevúkra invitálta a hölgyeket, a találkák nem titkolt célja pedig az volt, hogy a producer felmérje, melyik jelentkező személyisége illik leginkább az elképzeléseihez. 

Az évad során számos izgalmas programon részt vettek a Nagy Ő szívéért harcoló lányok: tantra órán, bowlingozáson, párkapcsolati szakértővel való foglalkozáson, fotózáson és színházi órán is jártak. Az utóbbi program során azonban váratlan meglepetés érte Árpa Attilát.

Az 51 éves sármőr szívéért harcoló Bogi ugyanis egy hatalmas pofont kevert le neki a randijukon.

Árpa rcán nagyot csattant Bogi keze, aki ezután azonnal felmérte: talán túl messzire ment...

(Borítókép: Árpa Attila és Budavári Fülöp. Fotó: Karip Tímea/Bodnár Patrícia/Index)