A Valmar frontembere, Marics Peti színpadi balesetet szenvedett a Budapest Parkban tartott koncerten, ám hősiesen visszatért a színpadra.

Drámaian alakult a Valmar zenekar Budapest Parkban tartott esti koncertje. A koncert kezdetén, egy szám közben ugráló Marics Peti bokája kifordult, és pillanatokra úgy tűnt, hogy az este véget ért. A sérülés pillanatát videóval is megörökítették, melyen jól látható, hogy Marics Peti képtelen volt a lábára állni. A Budapest Park tájékoztatása szerint az orvosi segítség azonnal a helyszínre érkezett, az énekest ellátták és tolószékkel hozták le a színpadról.

@timiimodi Csórikám, nem így gondoltuk a kéz és lábtörést😅 @Budapest Park @Marics Peti @Brúnó Pető @Spacc_official @manuelsingx #budapestpark #budapest #valmar #valmarduo #marics #maricspeti #valkusz #valkusz #valkuszmilan #bruno #brunoxspacc #manuel #first #concert #firstconcert #budapest #budapestpark #foryou #foryoupage #nekedbee #nekedbelegyen #iphone #iphone14pro #accident #summer #summer2023 #viszavérem #egetanap ♬ New Abundance - Omar Enfedaque

 A Blikk információi szerint a koncertet a sérülés miatt félbe kellett szakítani, azonban a Budapest Parkból kapott tájékoztatás szerint a koncert némi szünet után folytatódott.

A koncert nem maradt félbe, a zenekar hősiesen végig játszotta!

–  közölte a Budapest Park munkatársa.

Miután a helyszínen ellátták Marics Peti sérülését, a zenész - immár gipszben - hősiesen visszatért a színpadra. Ülve, a lépcsőn folytatta az éneklést, ezzel is megerősítve a közönségben azt a hitet, hogy a show-nak minden körülmények között folytatódnia kell. Marics Peti és a Valmar zenekar példát mutattak a kitartásról és a profizmusról ezen a felejthetetlen estén.

(Borítókép: Marics Peti   Fotó: Index)