Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Schobert Norbika

Schobert Norbika testvérét látogatta meg egy nyári ovis táborban, ahol egy csúszdán érte komolyabb baleset pár évvel ezelőtt. 

„Volt egy ilyen szivárvány csúszda és ott ugye le szoktak csúszni, én meg felfelé sétáltam. Valahogy, nem volt nagy a körmöm – általában vágom a körmömet –, de egy kislány csúszott le és belekapaszkodott a lábujjamba, megfogta vele a körmömet és hátratépte... Mintha visszahúznák a körmeidet, olyan volt. Teljesen ép köröm volt és feltépte az egészet. Ott éreztem, hogy valami nem oké, ránéztem, de ott még az adrenalin miatt nem fájt, de utána brutális volt” – vallotta meg legnagyobb nyári balesetét ifj. Schobert Norbi a TV2 kameráinak.

Bódi Csaba

Fia sikeres általános iskolai ballagása után állt a Mokka kamerái elé Bódi Csaba és gyermeke, Rómeó. A zenész büszke fia teljesítményére, ugyanis nála, és a korábbi generációknál nem élvezett ekkora prioritást a tanulás. 

„Nálunk a családalapítás az az egyik legfontosabb, mert nekünk fontos, hogy a feleségeink ártatlanok legyenek, hogy ártatlanul kapjuk meg a feleségeinket. És 20 vagy 25 évesen nem lehet már ártatlan, érintetlen lányt találni és ezért fiatalon vesszük el őket. Gina is 17 éves volt, amikor én őt elvettem feleségül, anyukám 14” – árulta el kendőzetlen őszinteséggel magával ragadó történetét Bódi Csaba. Fia esetében ellenben továbbra is a tanuláson van a fókusz. Mint azt elárulta: a logisztika és a zenélés érdekli a leginkább. 

Bíró Ica

Bíró Ica közösségi oldalait elárasztották a kommentek, melyekben többen plasztikával vádolják az egykori modellt hibátlan teste miatt. A Metal Lady a péntek reggeli Mokkában a kamerák előtt reagált követői vádjaira és tisztázta:

sosem feküdt kés alá. 

„Szike még életemben nem érintett a szülésen és a mandulámon kívül. Nem volt semmiféle beavatkozás és nem vagyok híve, én az ilyenektől tartok. Meg is írtam, hogy ez akkor, ha az embereknek van valami baja, betegség vagy mit tudom én, akkor oké, de egyébként nekem nincs is rá szükségem, tehát nem mondhatok semmit. Nem is tudom, hogy azok, akik megteszik, mit gondolnak, hogy érzik, de én úgy vagyok vele, hogy hagyjanak engem békén!” – közölte, majd hozzátette: néhány őt támadó felhasználót elküldött melegebb éghajlatra.

„Igenis elküldtem melegebb éghajlatra azokat, akik kötekedtek. Én ezt bóknak veszem, hogy ennyire hitetlenkedők, dehát a rosszindulat azért átjön. Elküldtem őket, igen, taka! Ne nézd, ne beszélj stb., stb.!” – jelentette ki Bíró Ica, aki direkt kipakolt még néhány képet, hogy a követői nyugodtan mustrálhassák természetes idomait. 

(Borítókép: Bíró Ica. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)