Nagy Melanie két gyermek boldog édesanyja, ám a szülői örömöket másfél évvel ezelőtt nagyban beárnyékolta, amikor volt férje, Varga Márk – művésznevén G.w.M. – 2021 karácsonya előtt elhagyta őket Kulcsár Edináért. Melanie nehezen élte meg a szakítást, ám minden erejét összeszedte gyermekei érdekében, új munkába kezdett, nemrég pedeg egy tévéműsort is kapott.

Nagy Melanie, aki eredetileg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hadtudományi karán, nukleáris fegyverkezés szakirányon végzett és többek között az Európai Parlamentben is dolgozott, nemzetközi diplomáciai karrierjét feladva alapított családot G.w.M-mel, aki második gyermekük születése után egy évvel otthagyta a családját Kulcsár Edináért.

Melanie-t akkor nagyon megviselte a szakítás, de tudta: talpra kell állnia két gyermeke érdekében. A Dikh rádiónál kezdett műsorvezetőként dolgozni, nemrég pedig televíziós műsorvezetői munkát kapott a cégen belül a Dikh TV-n. A Tükröm, tükröm című átalakító műsor első adása tegnap debütált, amelyben sminkmesteri készségeit is kamatoztatja az édesanya, ugyanis minden héten egy-egy vállalkozó szellemű hölgyet szépít meg beauty csapatával közösen.

„Régóta dédelgetett álmom volt egy ilyen műsor. 18 éves korom óta dolgozom sminkesként. Ezzel a szakmával még anno az egyetem mellett kezdtem pénzt keresni. Akkor még nem gondoltam, hogy hosszú távon ebben a szakmában fogok dolgozik, elsősorban szerettem volna jól megtanulni sminkelni, főleg magamat. [...] Évekkel ezelőtt nem is volt még annyira felkapott ez a terület. Aztán amikor a sminkes oktató, akinél tanultam, azt mondta, hogy tehetséges vagyok, és megkért, ugorjak be helyette egy munkára, azonnal mély vízbe kerültem. Rögtön egy címlapfotózással kezdtem, és azóta is dolgozom sminkesként” – idézte fel a kezdeteket G.w.M. volt párja, aki nagyon élvezi a csapattal közös munkát és a forgatásokat. Mint mondta: a műsort nem csak a nők átalakításáról szól, hiszen emberi sorsokat is bemutatnak. A jövő heti adásban például egy átmeneti anyaotthon lakóihoz látogatnak majd el.

„Nagyon szeretek emberi történeteket, sorsokat megismerni, az pedig külön öröm, hogy a műsorba jelentkező, szépülni vágyó hölgyek nemcsak megnyílnak nekünk, de a segítségünkkel még szebbek, sugárzóbbak lehetnek. Senkire nem kényszerítünk rá semmit, mindannyian azt valljuk, hogy a kevesebb néha több. Mi csak igyekszünk kiemelni a műsorba jelentkező hölgyek adottságait egy jó sminkkel, frizurával, szempillával, manikűrrel vagy egy új ruhával” – árulta el Nagy Melanie.

(Femina)

(Borítókép: Nagy Melanie. Fotó: RTL)