Boldog házasságban él John Cena, a WWE birkózóból lett színész, aki nemrég egy interjúban kíméletlen őszinteséggel vallott arról, hogy feleségével miért nem vállaltak gyereket.

A 46 éves John Cena 2020-ban másodjára nősült Shay Shariatzadeh mérnöknővel, akit a Ne játssz a tűzzel című 2019-es film forgatásán ismert meg. Bár a házassága remek, gyereket nem akar vállalni, ugyanis bevallása szerint nem férne bele az életébe a gyereknevelés – írja az Il Lato Positivo.

„Amióta a színészi karrierem beindult, nagyon elfoglalt vagyok. Nagyon szeretem a jelenlegi élethelyzetemet, mindemellett a lehető legjobb férj akarok lenni. Másra már nem maradt sok energiám” – árulta el Cena, aki szerint az apaság nem egyezik a jelenlegi életstílusával. Bár úgy véli, nagyon jó apa lenne, szerinte ez önmagában nem elég ok a gyerekvállalásra.

Azt gondolom, csak azért, mert valamiben jó lehetsz, az önmagában nem elég erős indok. Szenvedély és energia is kell hozzá.

Felesége, Shay Shariatzadeh számára még nem veszett el minden remény, Cena ugyanis nem zárkózik el attól, hogy később meggondolja magát. Egy, a párhoz közel álló ismerős nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a színész egyre nyitottabb a kérdésben.

Régóta hangoztatja, hogy nem akar gyereket, de mostanában egyre jobban megbarátkozik a gondolattal

– osztotta meg a közeli ismerős.

(Borítókép: John Cena fut. Fotó: Getty Images)