Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Kocsis Lilkó

Egy hosszú és kalandos út végén az Exatlon Hungary egyik sztárja végre kimondta a boldogító igent szerelmének. 

Az Exatlon sztárja és szerelme öt évvel ezelőtt találkoztak, amikor a táncos munkája révén ismerkedett össze szerelmével. A férfi, aki labdarúgóként tevékenykedik, a műsorban látta meg Lilkót a Sztárban Sztár színpadán, és azonnal lenyűgözte a produkciója. 

Bár kezdetben nem ment minden simán, Patrik eltökélten küzdött a lányért. Az első randijuk a Bazilikánál volt, és habár akadt néhány nehézség, idővel erős érzelem alakult ki közöttük. 

Az Exatlon ideje alatt Lilkó és Patrik hosszú időn keresztül voltak távol egymástól, és csak nagy ritkán tudtak kommunikálni egymással. A távollét és a megpróbáltatások ellenére sikerült túljutniuk a nehézségeken, és boldogan döntöttek a házasság mellett. Az esküvői táncukat többen is elismerően fogadták, még a műsorvezető, Iszak Eszti is elragadtatással beszélt róluk.

A jövőjüket illetően még vannak kérdőjelek. Lehetséges, hogy külföldre költöznek, de még nem hoztak döntést ezzel kapcsolatban.

Tóth Gabi és Köllő Babett

Köllő Babett a Mokka című műsorában mesélte el, milyen élményeket szerzett a Sztárban Sztár leszek című műsor forgatásán. Kiderült, hogy ő és Tóth Gabi lenyűgözőnek találták a szívtipró fiúkat.

Köllő Babett büszkén mutatta be a TV2 stábjának az otthonát. Bár még nem volt lehetősége élvezni a medencét, a pihenésre és a nyaralásra augusztusban kerülhet sor, mivel jelenleg is folyamatosan dolgozik. 

Köllő Babett elárult egy nagy titkot, ugyanis elmondása szerint minden csapatban vannak olyan szívtiprók, akik elvarázsolják a rajongókat. Bevalotta, Tóth Gabival is összenéztek, amikor megpillantották a gyönyörű fiúkat a műsorban.

Vannak olyan fiúk, akiktől szem nem marad szárazon. Olyan gyönyörűek, mint a hollywoodi sztárok. Csak néztünk egymásra Gabival…

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)