A hollywoodi sztárvilágban vannak olyanok, akik időnként nehézséget tapasztalnak az érzelmeik kezelésében, és több esetben is összeütközésbe kerültek a hatóságokkal, valamint a környezetükkel.

Mel Gibson

A híres ausztrál színésznek a múltban több botránya is volt, amelyek közül kiemelkedik az 2006 nyarán történt ittas vezetése miatti letartóztatása. Azonban Gibson még nagyobb figyelmet kapott a sajtóban szexista és antiszemita kirohanásai miatt. Ilyen volt például a viszály, amely az exével, Okszana Grigorjeva orosz zongoristával folyt, amely során Grigorjeva családon belüli erőszakkal vádolta meg Gibsont. A színésznek terápián kellett részt vennie a bírósági elrendelés alapján.

Sean Penn

Sean Pennnek számos dühkitörése és verbális kirohanása volt a múltban. Egyik legnagyobb botránya akkor volt, amikor volt feleségét, Madonnát bántalmazta, emiatt 2010-ben elítélték és anger management kurzusra kötelezték. Ez a terápiás kezelés segített neki az indulatainak hatékonyabb kezelésében és irányításában. Emellett kapcsolata megszakadt a paparazzókkal és újságírókkal is. Egy alkalommal egy lesifotóst sem kímélt, akit jól megrugdosott.

Russell Crowe

A híres új-zélandi színésznek leginkább a hotelekben adódtak problémái a múltban. Crowe egyik alkalommal egy telefont hajított a recepciós arcába, majd egy másik esetben verekedni kezdett egy étterem mosdójában. A recepcióstól később egy tévéműsorban kért bocsánatot, majd elmondta, hogy ez volt az egyik legszégyenletesebb helyzet az életében. Az elmúlt években Crowe igyekezett távol tartani magát a botrányoktól, azonban 2018 szeptemberében újabb incidenst okozott A Kelly banda igaz története című film forgatásán, amikor dühében kitört a catering egyik személyzete felé, mivel nem maradt elegendő rizs a szervízasztalon.

Naomi Campbell

A világhírű szupermodell ismert a dühkitöréseiről. Campbell-t több alkalommal vádolták meg munkatársai bántalmazásával a 90-es és 2000-es évek között. Egy esetben például egy mobiltelefont is hozzávágott a házvezetőnőjéhez. Azóta Campbell, hasonlóan Sean Pennhez, elvégezte az anger management kurzusát, és azt állítja, hogy ez segített neki szembenézni a dühével és pozitív változásokat hozott az életében.

Alec Baldwin

Baldwin hírhedt hisztijeiről. 2019 januárjában összeszólalkozott valakivel egy parkolóban, ami miatt egy napos terápiás kezelésre kötelezték. Korábban is voltak hasonló esetek, például 1995-ben letartóztatták, mert állítólag megütött egy fotóst. Baldwin többször nyilatkozta, hogy az anger management terápia segített neki kezelni a dühét és megtanulni kontrollálni magát.

Forrás: Éva magazin 

(Borítókép: Mel Gibson. Fotó: Getty Images)