Hírösszefoglalónkban még: Sáfrány Emese megvillantotta kebleit, Csonka András aranyos történetet mesélt Udvaros Dorottyáról.

Kulcsár Edina

Az egykori szépségkirálynőnek és párjának, Varga Márknak nemrég született meg második közös gyermekük. Az influenszer az utóbbi időben több bántó kommentet is kapott a súlya miatt, ám elmondása szerint már sosem szeretne olyan vékony lenni, mint egykor. 

„Visszanéztem a régi képeimet, amikor 60 kiló voltam a 173 centis magasságomhoz, és sosem lennék már olyan vékony, mint akkor voltam. Most az a célom, hogy hetven kiló alá ne menjek. Igazából azt szeretném, ha a hasam lemenne és formába lendülnék, mert a gyerekek mellé aztán kell energia bőven. Abból a szempontból azonban szerencsés típus vagyok, hogy a plusz kilók arányosan oszlanak el rajtam” – mondta el a Blikknek az egykori szépségkirálynő, aki a negatív kommentáradatra is reagált. 

„Megszoktam már, hogy azzal, hogy egyre többen követnek és figyelnek, több a kritika is ér, ami alapvetően nem bánt, noha továbbra sem értem, miért foglalkozik valaki olyannal, akit nem kedvel.

Ez inkább az illető saját frusztrációjának a kivetítéséről szól”

Marics Peti

A Sztárban Sztár zsűritagja a ValMar legutóbbi koncertjén szenvedett súlyos balesetet, amikor a színpadon ugrálva eltört a lába. Noha a koncertet végig zenélték, a rajongók aggódnak, hogyan alakul a formáció nyári programja a baleset után. Erről és a pontos diagnózisól maga Marics számolt be az Instagram-oldalán

„Úgyhogy röviden elmesélem, mi lett a diagnózis, illetve hogy lesz a folytatas. Lett egy bokatörés, szerencsere nem elmozdulásos, úgyhogy nem súlyos illetve bokaszalag is szakadt.

Még jó egy hét fekvő gipsz (így sajnos ezen a héten még nem tudok menni fellépésekre), de jövőhet kedden kapok járógipszet, és onnantól folytatjuk a nyarat.

Kevesebb ugrálással, de együtt. Köszi mindenkinek a jókívánságokat és szeretetet, amit az utóbbi napokban végtelen dózisban küldtetek felém!” – írta Marics Peti, aki további egy hétig nem tud fellépni.

Sáfrány Emese

Az édesanya lélegzetelállító képpel jelentkezett a közösségi oldalán, amelyen ledobta a melltartót is – szúrta ki a Blikk

Csonka András

A népszerű színész egy kedves és humoros történettel fejezte ki gratulációját a Nemzet Színésze cím elnyerése okán Udvaros Dorottyának.

„Udvaros Dorottyával van egy tréfás szokásom. Ahányszor csak találkozom Vele, a köszönés után hangosan elkezdem sorolni a díjait. Kossuth-, Jászai Mari-, Déryné-, stb., és azon mindig röhögünk, hogy a kétszeres Súgó Csiga díjnak nagy nyomatékot adok. A mai naptól büszkén és örömmel egészítem ki a felsorolást egy újabb elismeréssel, a művésznő ugyanis a Nemzet Színésze lett. A csodálatos Máthé Erzsi halála után a pályatársai Őt választották új tagnak. Boldog vagyok, hogy ismerhetem, tisztelhetem, rajonghatom, hogy az Abigél musicalben az Ő Horn Micije mellett lehettem Kőnig. Innen is ölelem, és gratulálok a megérdemelt elismeréshez” – írta az Instagramon Csonka, aki néhány közös fotót is megosztott. 

(Borítókép: Kulcsár Edina. Fotó: Papajcsik Péter/Index)