Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Szögeczki Ági

A népszerű színésznő, Szögeczki Ági, a TV2 nézőivel osztott meg mély érzelmeket, amint a kamera előtt szembenézett saját kihívásaival és életében bekövetkezett változásokkal.

Ági, aki korábban migrénnel és súlyproblémákkal küzdött, elhatározta, hogy változtat életmódján. Több mint negyven évesen megfogadta, hogy megszabadul a felesleges tíz kilótól, és életmódváltása eredményeként sikerült is neki. Az új, könnyebb és egészségesebb Ági újra a fényképezőgép elé állt, ezúttal fürdőruhában, és bátran megosztotta gondolatait a nézőkkel.

„40 felett már úgy vagyunk mindennel, nem baj, hogy van rajtunk tíz kiló. De baj, csak tenni kell érte!"

– osztotta meg Ági.

Bevallotta, hogy nem törekszik arra, hogy újra húsz évesnek nézzen ki, nincsenek plasztikai beavatkozásai, és változásra vágyott magában, nem a külsején. Ebben a folyamatban nagy támogatást kapott kisfiától, Patriktól, aki még a fotózás előtt is bátorító szavakkal biztatta édesanyját.

Szögeczki Ági elmondta, hogy pályafutása kezdetén nehezen birkózott meg gátlásaival, de idővel megtanulta, hogy nem lehet mindenki kedvence. Ezzel a megértéssel a szívében könnyebben viselte a kritikát és az elutasítást.

Az édesanya beszélt a magányról és arról, hogy milyen kihívásokkal jár egyedülálló anyaként helytállni az életben. Ági nem titkolja, hogy mostanában gyakran érzi magát fáradtnak, és néha hiányzik neki egy ölelés.

Mélyen megrázó pillanat volt, amikor a TV2 nézőivel megosztotta, hogy nem tudja, hol hibázik, és miért kapja ezt az élettől. Azonban bátorságát és reményét sosem vesztette el, és továbbra is hisz abban, hogy újra rátalál a boldogságra.

Pásztor Erzsi

Pásztor Erzsi, a híres művésznő, váratlan és megható történeteket osztott meg mindennapi életéről a TV2 kamerái előtt, olyan élményeket, amelyekért a nézők csak fogták a fejüket.

Erzsi, aki már 86 éves, napjai mindig aktívan kezdődnek: reggeli tornával és virágöntözéssel. A növényekkel folytatott párbeszéd és az otthoni tánc sem ritka nála:

Állandóan csinálok valamit, nem tudok nyugodtan ülni

– meséli a színművésznő, aki a nézőknek betekintést engedett emlékeibe, melyek a lakásának minden sarkában megtalálhatók. Bár lánya szerint túl sok mindent gyűjtöget, Pásztor Erzsi állítja, hogy ezektől a tárgyaktól bizony nem fog megválni.

Az otthoni körbejárás során az italos szekrény sem maradt ki, ahol felfedte, hogy egyáltalán nem fogyaszt alkoholt. Az italokat azonban szívesen felajánlja vendégeinek – kivéve, ha elfelejti megkérdezni, hogy kínálhat-e valami italt. Ilyenkor azonban azonnal elnézést kér „bunkóságáért".

Ördög Nóra

Ördög Nóra és Nánási Pál, a népszerű műsorvezető és férje, meglepő hírt tettek közzé a TV2 kamerái előtt: a stressz csökkentése érdekében komolyan fontolgatják a Balatonra költözést.

A Balaton nagyon fontos szerepet játszik családjuk életében, nemcsak a nyugalom és a helyi finomságok miatt, hanem a munka és a kötelezettségeik miatt is. A pihenés és a stressz kezelése nem könnyű feladat számukra, ahogyan Nánási Pál megjegyezte: „Megvan a maga szépsége…"

Nóra hisz abban, hogy a tihanyi életnek megvan a maga varázsa, hiszen nekik sokkal fontosabb és különleges emlékeik vannak erről a helyről, hiszen anno itt házasodtak. Pál humorral vette tudomásul ezt a gondolatot, majd hozzátette, hogy a Balatonra való költözés sem kizárt a jövőben, bár jelenleg a munka és a gyermekek iskolája még Budapesthez köti őket.

Nóra elismerte, hogy nehezen tud pihenni, de az motiválja őt, hogy példát mutasson gyermekeinek. „Dolgozni jó és fontos, de nem minden a munka" – mondta Nánási Pál, hozzátéve, hogy rengeteg elfoglaltságuk miatt néha szemrehányást kapnak a környezetüktől.

A nyári terveik között nincsenek nagyobb programok, mivel a kávézójuk az idejük nagy részét leköti, de biztosan ellátogatnak majd néhány koncertre. 

(Borítókép: Ördög Nóra. Fotó: Kaszás Tamás/Index)