Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Horváth Éva

Horváth Éva a TV2 Mokka adásában beszélt arról, hogy a közelmúltban balesetet szenvedett gyermekeivel játszva, amikor is kiment a bokája, azonban jelenleg már képes újra jógázni.

Éva Balin vált a jóga szerelmesevé, és azóta is aktívan űzi itthon. A jógázás számos testi problémára és fájdalomra jelent megoldást számára, és mentálisan is erősíti őt. Több jógafajtát is kipróbált, de végül az astanga jógát választotta, amely szálkásította a testét, hasonlóan Madonna fénykorának kondíciójához hasonlította magát. Az elmélyült gyakorlásra való törekvés vezetett ahhoz, hogy oktatói tanfolyamot végezzen, és így professzionális szinten űzze a jógát.

Nagy László

Nagy László, a világklasszis kézilabdázó és párja, Sónyák Szilvia a Mokka adásában számoltak be közelgő nagyszabású templomi esküvőjükről, amelyet egy polgári szertartás előzött meg. A három napos ünnepség 150 fő, köztük számos külföldi vendég részvételével lesz megtartva. Az esküvői előkészületeket Szilvia irányította, de a döntéseket közösen hozták meg.

Az előkészületek során a lánybúcsút Montenegróban, jó hangulatban tartották, míg a legénybúcsút a Balatonon szervezték meg.

A páros hozzátette, hogy kapcsolatukat a szerelem és a szeretet erősíti és tartja össze. A beszélgetés végére kiderült: az esküvőjük nem csupán önmaguk és szeretteik örömét szolgálja majd, hanem a szerelmük és elkötelezettségük emblematikus ünneplését is jelenti.

Fásy Ádám

A Mokka stábja közelről is megismerhette a legszexibb magyar lányokat, akik napi több órát töltenek táncgyakorlással Fásy Ádám vezetésével. A táncórák a hétvégi kiskörei szépségverseny előkészületeinek részét képezik, ahol a mosoly és a csípőrázás a minimum elvárás.

A lányok egy felkészítő táborban vannak, ahol edzések, ruhapróbák és táncórák mellett teljes ellátásban részesülnek. Fásy Ádám, aki több mint 30 éve szervezi a nagyszabású szépségversenyt, büszkén közölte, hogy elégedett a lányok súlyával és testfelépítésével.

Mindenkinek megvagyok elégedve a súlyával, és a testfelépítésével… 

– közölte büszkén Fásy Ádám. 

(Borítókép: Nagy László. Fotó: Popál Balázs/Index)