Hatalmas titok övezte az amerikai R&B-énekes, Ne-Yo Magyarországra jöttét: a zenész két indiai családból származó fiatal egybekelésének apropóján érkezett hazánkba, hogy koncertet adjon a tiszteletükre.

Dom Perignon gyöngyödzik a poharakban, a tányérokon gurmé fogások díszelegnek, a táncparketten pedig őrült buli tombol: Budapesten ad exkluzív koncertet Ne-Yo amerikai R&B-énekes, aki két indiai család sarjainak a tiszteletére érkezett a magyar fővárosba. A Dubajban élő fiatalok úgy döntöttek, hogy Budapesten kötik össze örökre az életüket. Az összesen három napos rendezvénysorozat fő produkciójaként hívták el a nagy nap előtti dínomdánomra Ne-Yo-t.

A világsztár kedden kora délután érkezett meg a X. kerületi helyszínre, ahol hatalmas ováció övezete a megjelenését.

A meghívott nagyjából 500 vendégnek egytől egyig tátva maradt a szája, ugyanis az előadó kilétét mindvégig titokban tartotta a szűk körű család, illetve a szervezők. A lebonyolítást az indiai oldalról végző vállalat a magyar közreműködőket is csak az utolsó napokban avatta be a részletekbe.

„Ne-Yo a pár egyik kedvenc előadója, egy álmuk vált valóra, hogy eljött miattuk Budapestre” – kezdte Mohan Vedika, a The Wedding Design Company tulajdonosának lánya, a cég örököse. „A családnak sikerült leszerveznie őt a menedzsmentjén keresztül, a kiléte pedig a színpadra lépéséig minden vendég számára titok volt. Indiában szokás, hogy az eseményekre mindig érkezik egy meglepetés sztárfellépő. Ne-Yo nem csak a pár egyik nagy kedvence, az indiaiak odáig vannak érte. A vele való együttműködés lenyűgöző, nagyon kedves és együttműködő” – avatta be a Velvetet a részletekbe a helyszínen a szervező.

Ne-Yo pontban éjfélkor lépett színpadra, amikor pedig felcsendült Another Love Song című, nagy sikerű száma, a parkett valósággal szikrázni kezdett.

Gratulálok az ifjú párnak! Nagyon örülök, hogy itt lehetek

– köszöntötte a leendő házasokat az énekes, aki a tervek szerint egyórás koncertet ad. Hogy azt követően mennyi ideig marad Budapesten, nem tudni, ám talán önnek is lehetősége lesz elkapni őt egy szelfire a városban.

Az érdeklődő hölgyeknek sem árt felkészülni egy véletlenszerű találkára, hiszen a zenész lassan egy éve szingli, mióta exfelesége a tavalyi évben rájött, hogy Ne-Yo-nak mástól született gyereke. Az énekes és a korábban modellként tevékenykedő Crystal Renay összesen nyolc évig volt együtt. Kapcsolatuk több hullámvölgyet is megélt: először 2016-ban házasodtak össze, két évvel később elváltak, majd 2022 áprilisában újra összekötötték az életüket. Végül ugyanennek az évnek a nyarán kiderült, hogy Ne-Yo időközben gyermeket nemzett a szeretőjének.

A jelenleg 43 éves Ne-Yo-nak és a 37 esztendős Renay-nak összesen három közös gyereke született, a 7 éves Shaffer, az 5 éves Roman és a 2 éves Isabella. Az énekesnek rajtuk és a tavaly házasságon kívül született kicsin kívül még két gyermeke van, a Monyetta Shaw színésznővel közös 13 éves Madilyn és a 11 éves Mason. Ne-Yo és Crystal Reany között 2022 végére olyannyira elmérgesedett a helyzet, hogy az egykori manöken kizárólagos felügyeleti jogot kért válási beadványában.

Üzent Vavra Bencének

A TV2-n futó Sztárban sztár című átalakuló énekes műsor tavalyi évadában Vavra Bence egy este Ne-Yo képében lépett a színpadra. Az alakításról Instagram-oldalán is megemlékezett később az énekes, aki a fotón az amerikai előadót is megjelölte. Bár Vavra nem hitte, az amerikai szupersztár reagált a bejegyzésre, sőt mi több, 

felajánlotta neki, hogy dolgozzanak együtt.

Lapunk kereste Vavra Bencét, hogy megtudja, lett-e bármi az együttműködésből. Az énekest sajnos nem értük el, mert ugyancsak koncertet adott, ám amint sikerül elérnünk, frissítjük cikkünket.

Világszínvonalú esküvő Budapesten

Először rendeznek világszínvonalú esküvőt Budapesten. A magyar fővárosban összesen három napon keresztül zajló különleges, exkluzív eseménysorozatról hamarosan bővebb beszámolót olvashatnak a Velvet oldalán, ahol elkalauzoljuk önöket a valódi luxus világába és megtudhatják, hogyan bulizik a felső tízezer.

(Borítókép: Ne-Yo. Fotó: Papajcsik Péter/Velvet)