Hírösszefoglalónkban még: Brunner Márta titokban elvált, Baukó Éva tagadja, hogy egy idős férfi finanszírozná a külföldi utazásait, Oláh Gergő házassági tanácsadónak készülhet.

Tóth Gabi 

Tóth Gabit az utóbbi időben többször is szóban bántották, illetve fenyegető üzenetekkel bombázták. Az énekesnő a TV2 Tények Plusz című műsorában azt mondta, vállalja, hogy megosztó személy, nem is várja el, hogy mindenki kedvelje, ugyanakkor értetlenül áll az előtt, hogy miért gyalázkodnak miatta és kötözködnek vele az emberek.

„Én nem ártottam, én nem loptam meg senkit, én nem csaltam adót, én nem drogozok, én nem csalom meg a férjem, én nem csinálok semmi olyat, ami tényleg botrányhősnő szerepbe rakna engem. Egy családanya vagyok, aki sok mindent megélt: egy vadóc tinilányból egy édesanya lettem, és ezt a változást az emberek nehezen viselik, mert szeretjük a megszokottat, dehát milyen fura lenne, ha 35 évesen még mindig 15 éves szinten ugrálnék a színpadon azokban a ruhákban” – fogalmazott Tóth Gabi, akit a közösségi média felhasználók legutóbb egy Beyonce-feldolgozás miatt kritizálták, de leginkább azért, mert ő nyerte meg az idei Petőfi Zene Díjátadón az év énekesnőjének járó kitüntetést. Az ezzel kapcsolatos negatív kommentek és a folyamatos gyűlöletár valósággal beárnyékolja Tóth Gabi boldogságát.

Nagyon sok fizetett troll van, és az oldalaimon lévő negatív kommentelők nagy része kamuprofil, ezek mögött nincsennek valós emberek

– nyilatkozta az énekesnő, hozzátéve, hogy inkább a rajongóitól érkező apró kedvességekkel foglalkozik. Azt is elmondta, hogy nem tiltja le a hozzászólásokat, mert sokan vannak, akik a szimpátiájukat szeretnék ott kifejezni, vagy ki akarnak állni érte.

Brunner Márta

Brunner Márta és Ács Bálint, a közismert színész és énekes húsz év házasság után úgy tűnik, elválik egymástól – adta hírül a Blikk. A folyamatos munkával teli napok mellett a pár szinte alig talált időt egymásra, így a kapcsolatuk végül zátonyra futott. Mint kiderült, a válást titokban próbálták tartani.

A hír sokakat meglepett, hiszen a színésznő és az énekes továbbra is együtt él egy sóskúti birtokon, ahol egy lovardát is együtt irányítanak. Még a közelmúltban tartott Múzeumok Éjszakája rendezvényen is együtt jelentek meg, mosolyogva és látszólag boldogan.

„Együtt érkeztek, mosolyogtak, jókedvűen beszélgettek, sőt, még egymásba is karoltak. Senkiben fel sem merült, hogy bármi gond lenne közöttük" – mesélte a rendezvény egyik vendége. Brunner Márta színházi kollégái szintén megdöbbentek a válás hírén.

Márta egy szóval sem említette, hogy problémák lennének a házasságában Bálinttal!

– árulta el egyik művész kollégája.

A Blikk többször is megpróbálta elérni a párt az elmúlt napokban, de ők nem szerettek volna bővebben nyilatkozni. Egy közeli ismerősük azonban elmondta a lapnak, hogy a túlzott munkaáldozat okozhatta a gondokat közöttük, amelyeket már nem tudtak megoldani. Egy informátor szerint a házaspár kapcsolata egyszerűen kihűlt, mivel mindkét fél túlságosan el volt foglalva.

„Jelenleg együtt élnek és közösen irányítják a lovardát, de a jövőjük még bizonytalan. A médiafelhajtást szeretnék elkerülni, ezért próbálják titokban tartani a válásukat és fenntartani a boldog házaspár látszatát."

Oláh Gergő

Az X-Faktor egykori felfedezettje, Oláh Gergő és felesége, Niki egy különleges programot tervez, ahol saját tapasztalataik alapján házassági és gyermeknevelési tanácsokkal segítenék a rajongóikat. Gergő tizenöt évvel ezelőtt, gyakorlatilag még gyerekként vette feleségül Nikit, azóta öt gyermekük született.

A pár házassága nem volt mindig felhőtlen, Gergő ezt egy korábbi interjúban sem tagadta.

Nagyon sok mindenen gyorsan mentünk át. Olyan dolgokon, amiken más lehet, hogy 20 év alatt megy át. Nagyon sok mélysége volt a házasságunknak nagyon hamar!

– mondta a Palikék Világa by Manna című műsorban.

Gergő a közösségi médiában tett közzé egy felhívást, ahol megkérdezte a rajongóit, hogy részt vennének-e egy olyan találkozón, ahol beszélgethetnek vele és a feleségével a házasságról, gyermeknevelésről, és persze élvezhetik a zenéjét is.

„Mit szólnátok egy hangulatos találkozóhoz, ahol velem és Nikivel lehetne beszélgetni, kérdéseket feltenni házasságról, gyereknevelésről és minden másról… és nyilván lenne egy kis zene is! Eljönnétek?” – kérdezte a rajongókat. A kezdeményezés pozitív fogadtatásra talált, sokan jelezték, hogy szívesen részt vennének egy ilyen jellegű programon.

Dolly

Az elmúlt hetekben nagy botrányt kavart a hír, miszerint a művésznő állatkínzási botrányba keveredett, amikor kiderült, hogy menedzsere, Paál Rita hosszú évekig méltatlan körülmények között tartott állatokat Gyöngyösön. Dolly egész idáig nem nyilatkozott az ellene felhozott vádak kapcsán, ám nemrég megtörte a csendet, és a Tények műsorában elmondta, hogy nem érzi szükségét a védekezésnek, mivel állítása szerint nem követett el semmiféle hibát. Megjegyezte: reméli, az igazság hamarosan napvilágra kerül.

Dolly arról is beszélt, hogy a botrányról csak a cikkek és a képek megjelenésekor értesült, és első reakciója az volt, hogy segítsen: tíz kutyát vitt el a telepről. Az énekesnő hangsúlyozta, hogy nem ő volt a kutyák tulajdonosa, és nem is tenyésztő, csak segíteni szeretett volna.

A művésznő beismeri, hogy korábban P. Rita, aki a botrány középpontjában áll, az örököse lett a végrendeletének, és mivel rendes embernek tartotta, gondolta vásárol neki 8-9 kutyát, de nincs tudomása arról, hogy a menedzser mit kezdett ezután az állatokkal. P. Rita ugyanakkor egy Blikknek adott interjúban cáfolta Dolly állításait, szerinte az énekesnő többször látta, hogy milyen körülmények között tartják a kutyákat, mivel gyakran járt az édesanyja lakására.

Az ügyben egyelőre nincs előrelépés dr. Király Martin, P. Rita ügyvédje szerint. A szakember kiemelte: ügyfele továbbra is fenntartja a Dollyval szembeni állításokat és bízik abban, hogy hamarosan kiderül az igazság. A legújabb információk szerint P. Rita munkaügyi pert indított Dolly ellen.

Baukó Éva

Baukó Éva, az egykori valóságshow-sztár Olaszországban töltött nyaralásáról posztolt képeket a Facebook-oldalára. A képeket számos követője kritizálta.

Nem hagyhattam szó nélkül azokat a kommenteket, amelyekben azt írták, hogy biztosan valami idős tata szponzorálja a nyaralásaimat!

– írta legutóbbi posztjában Baukó Éva. Az irigyeinek elárulta, hogy az utazásait általában a saját pénzéből finanszírozza, és gyakran a barátnőjével utazik, aki ez alkalommal a kislányát is magával vitte a nyaralásukra.

„Ez a nyaralás nem a Maldív-szigetek, Seychelles vagy Dubaj szintű. Azokon a helyeken még nem jártam, ezért nem értem, miért kell rágalmazó kommenteket írni!" – írta Baukó. Hozzátette: a mostani helyszínek (Ciprus, Nápoly, Positano, Capri) szinte mindenki számára megfizethető úti célok. A bejegyzésben továbbá kifejezte a csalódottságát a negatív visszajelzések miatt, és bejelentette, hogy korlátozza a kommentelési lehetőséget a bejegyzéseinél.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)