Zséda végre elárulta a nagy titkot! Mint kiderült, több mint egy éve él boldogságban új szerelmével. Vajon ki lehet az a rejtélyes férfi, aki elrabolta az énekesnő szívét?

Zsédenyi Adrienn, alias Zséda nemrégiben bevallotta: ismét szerelmes. Az énekesnő, aki 2019-ben zárta le húszéves házasságának fejezetét, a válás óta elutasította a szerelmi életére irányuló kíváncsi kérdéseket.

Áprilisban már arról suttogtak az emberek, hogy Zséda mellett új szerelem kezd kibontakozni, de az énekesnő menedzsmentje határozottan elhárított minden kérdezősködést azzal az ürüggyel, hogy Zséda nem nyilatkozik a magánéletéről. Nemrég azonban megtört a jég, és Zséda elárulta: valóban rátalált a szerelem.

Csak annyit mondok el: boldog párkapcsolatban élek

– fogalmazott a Retro Rádió Abaházi Presszó című műsorában Zsédenyi Adrienn. Bár azt ez alkalommal sem árulta el, hogy ki mellett talált rá a boldogságra, a Blikk egy korábbi beszámolójából kiderül, hogy a rejtélyes férfi nem más lehet, mint a producer, Moldvai Márk, aki nemcsak a színpadon, de az életben is egyengeti az énekesnő útját, és aki egyébként már négy éve dolgozik együtt a sztárral.

A szerelmesek ugyan hallgatnak a magánéletük részleteiről, de kapcsolatukat már nem rejtegetik a nagy nyilvánosság előtt: az elmúlt hónapokban több rendezvényen és koncerten is együtt tűntek fel. Egészen biztosak lehetünk benne, hogy a közelgő fellépésein boldogan és hitelesen fogja elénekelni a nagysikerű Szeress most című dalát.

(Borítókép: Zséda. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)