Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Bangó Margit

Szívszorító hírt adott állapotáról Bangó Margit Kossuth-díjas énekesnő. Még vizsgálatokra kell járnia, de kijelentette:

Az a lényeg, hogy elmúlt, nincs rák!

Betegsége miatt az énekesnő nem tudott személyesen ott lenni az unokája ciprusi esküvőjén, ezért a történéseket élő közvetítésen követte. Mint azt a TV2 kameráinak elárulta, végigsírta a menyegzőt, miközben Horváth Mónika örök hűséget fogadott a férjének. Bangó Margit és lánya, Bangó Marika büszkén mutatta az esküvőn készült képeket.

„Cipruson a környezet is tökéletes volt, egy hétig ott maradtunk nyaralni, a kellemes összekötöttük az esküvővel" – árulta el Marika. Mindeközben Margit a dédunokájára vigyázott idehaza. A Kossuth-díjas énekesnő nemcsak Mónika esküvőjével, de unokái sikeres iskolai bizonyítványával is eldicsekedett, valamint jelenlegi állapotának részleteibe is beavatta a stábot.

Mint ismert, az énekesnőt az elmúlt időszakban háromszor műtötték, miután kiújult nála a rák. Jelenleg úgy tűnik, sikerült legyőznie a kórt, de még vizsgálatokra kell járnia, hogy az orvosok eldöntsék: a biztonság kedvéért szükséges-e kemoterápia.

Kulcsár Edina

Három nappal ezelőtt robbant a hír, miszerint Kulcsár Edinát letehenezte egy egyébként magas pozícióban lévő kommentelő. Az egykori szépségkirálynő a TV2 kamerái előtt vallott arról, hogy milyen érzéseket váltott ki belőle a kegyetlen üzenet mindössze hat héttel azután, hogy életet adott harmadik gyermekének, Amarának.

„Engem egyébként nem bánt, az egy dolog, hogy ha a tükörbe nézek, nem vagyok elégedett. Azért fontos, hogy beszéljünk róla, hogy másokat is erősítsünk" – fogalmazott őszintén Kulcsár Edina, aki szerint ha valaki ilyet ír egy édesanyának, az az illető saját frusztrációjának és boldogtalanságának a kivetítése.

Egyedül a családom és a férjem véleménye számít

– jelentette ki a családanya, aki azt is elárulta, hogy Amara sokkal nyugodtabb és jobb alvó, mint Nina és Medox volt kisebb korában. „Tudok aludni, most is itt van a stúdióban, és a hangját nem halljátok. Kiegyensúlyozott baba, egy hullámhosszon vagyunk.”

Patai Anna

Patai Anna 16 éves kora óta alkot egy párt szerelmével. Nyolc év után eldöntötték, hogy hivatalosan is összekötik az életüket. Nem félnek attól, hogy túl korán találkoztak, Anna ugyanis hisz benne, hogy nincsenek véletlenek.

Így kellett történnie, megtaláltuk egymást

– jelentette ki az énekesnő, aki a közelgő esküvőjéről és terveiről a Mokka adásában osztott meg részleteket. Mint kiderült, a ruhája még nincs meg, de abban biztos, hogy valamilyen letisztult fazont fog választani. Az esemény színeit illetően a babarózsaszín-ezüst színkombináció mellett tették le voksukat a szerelmével, az ültetés kapcsán pedig azt tervezik, hogy vegyítik a két család tagjai a mélyebb megismerkedés reményében. Az ételek tekintetében házias, magyar ízeket választottak, zenéből ugyanakkor többféle stílus képviselteti majd magát a diszkótól a hagyományos cigányzenéig.

A nagy nap szeptember 16-án lesz, öt éven belül pedig gyereket is szeretnének. 

(Borítókép: Patai Anna és Bangó Margit. Fotó: Schumy Csaba/TV2)