Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Galambos Lajos

Galambos Lajos exkluzív interjút adott a róla terjengő legfrissebb hírekre reagálva, melyhez MC Hawer-nek is köze van. Az interjúban őszintén elmondta, nagyon fáj neki, hogy rajongóinak egy része elfordult tőle a történtek miatt, kínozza őt az is, hogy nem láthatja gyermekeit. Az elmúlt hét évben Lajcsi élete nyitott könyvvé vált, a viharos időszak testileg és lelkileg is megviseli.

Az igazságom kiderítése érdekében folytatom tovább a harcot

– fogalmazott a zenész, akinek az elmúlt néhány napban újabb hullámok csaptak össze a feje felett: MC Hawer egy olyan helyen koncertezett nemrégiben, ahol több baracskai fegyőr is jelen volt. Itt elárulták a zenésznek, hogy véleményük szerint Galambos Lajos nagyképűen, arrogánsan viselkedik a börtönben.

„Kialakult egy haverkodós beszélgetés. Azt mondták, nem nagyon szeretik, mert nagyképű odabent, fennhordja az orrát" – árulta el MC Hawer, aki kihangsúlyozta: nem szeretné összerúgni a port a Dáridó atyjával, nem ő kezdte el a pletykálkodást az újabb információkkal kapcsolatban. Lajcsi mindössze annyit reagált a történtekre, hogy ha nem róla szólt volna a Koczka Gézával készült interjú, véleménye szerint senki sem nézte volna meg.

Szaszák Zsolt

Szaszák Zsolt, a TV2 Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutató műsorának felfedezettje tavaly súlyos autóbalesetet szenvedett, ennek okán hamarosan újra kés alá kell feküdnie. A szerencsétlenségben eltört többek között az arc- és homlokcsontja, a helyreállító műtétje július 19-ére. Bár nem fél a beavatkozáson, minél előbb túl szeretne lenni rajta lelkileg, és visszanyerni az orra régi formáját. A TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában elárulta, hogy bár mentálisan nehezen dolgozza fel a történteket, még mindig mosolyog, személyisége ugyanakkor sarkosabb lett. Sok olyan embert iktatott ki az életéből, akikre nincsen ideje vagy energiája.

Notórius munkamániásként Szaszák egyetlen hetet adott magának a közelgő műtét utáni felépülésre, bár tudja, hogy komplikáció is adódhat az operáció során, ezért már most próbálja pozitívabb fényben látni, ha valami nem a tervei szerint alakul. Az alábbi riportban arról is beszél, hogy miben segítette őt a Sztárban Sztár leszek!.

Kucsera Gábor

Kucsera Gábor harmadjára szervezte meg kütyümentes gyermektáborát, ahol a tanyasi életre tanítja a kicsiket a világbajnok kajakozó. A gyerekek már kora reggel megetetik az állatokat, ezután reggeli torna következik, az étkezés csak ezeket követi. Egy jól megérdemelt pihenést követően jönnek az izgalmas programok. Kucsera a TV2 kameráinak elárulta, nem ez lesz az utolsó tábor, amelyet szervez, hiszen a gyerekek nagy része visszatérő vendég.

A sportoló vidéken nőtt fel, ez motiválja őt arra, hogy tanyasi tudását átadja a kicsiknek. A kütyümentességre már a tábor legelején odafigyelnek, a gyerekek este fél nyolctól nyolcig telefonálhatnak, ezen kívül nem vehetik a kezükbe a technikai eszközöket. Mindenkinek megvan a feladata, körforgásban váltják egymást naponta Kucsera Gábor táborában. Egy kislány el is árulta, hogy milyen szoros barátságok alakulnak ki néhány nap alatt, pedig arra számított, hogy rosszabbul bírja majd a telefonmentes életet.

A táborba Gábor gyerekei is minden évben az apjukkal tartanak, ennek hatására Milla és Beni sokat változott az elmúlt időszakban. Az egykori olimpikon fia rendszerint csodálatos élményekkel gazdagodik a táborban, ahonnan haza se akar menni nyaranta. Az már most biztos, hogy két „Kucsi tanyatábor” még biztosan lesz, a sportoló kalandparkja pedig folyamatosan üzemel.

A jövőre nézve pedig gyerekek és felnőttek számára egyaránt kilátásban van túlélőtáborok szervezése.  

(Borítókép: Kucsera Gábor és Galambos Lajos. Fotó: Trenka Attila/Velvet)