Ajnározzuk és piedesztálra emeljük őket, nem egy alkalommal vonzódunk hozzájuk, és csak elképzelni tudjuk, milyen lehet intim perceket vagy órákat tölteni a világ hírességeivel. Mostantól nem muszáj csak a képzeletünkre hagyatkoznunk, jó néhányuk ugyanis az évek során többször is nyíltan beszélt a szexuális életéről – és viselkedéséről.

Jennifer Coolidge

A '90-es évek végén és a kétezres évek elején valóságos szexszimbólumnak számított Jennifer Coolidge, avagy Stiffler mamája. Az Amerikai Pite dögös milfje azonnal tinédzser fiúk vágyálmává vált, amint mozikba került az akkor igencsak polgárpukkasztó filmnek számító alkotás '99-ben. A film nemcsak a szakmai, de a magánéleti sikert is meghozta a színésznő számára, legendás szerepének köszönhetően ugyanis számos szexuális kalandban volt része a való életben.

„Rengeteget nyertem azzal, hogy egy milfet játszottam. Ez a szexuális aktusokat tekintve is igaz.  Gyakorlatilag most lenne vagy 200 férfi, akikkel a filmben való szereplésem nélkül valószínűleg sosem lettem volna együtt” – fogalmazott korábban a Variety magazinnak Coolidge.

The Chainsmokers

Drew Taggart és Alex Pall duója idén januárban vallotta meg egy közös szexuális élményét a Spotify-on elérhető Call Her Daddy című amerikai podcastben, amelyet Sofia Franklyn és Alexandra Cooper vezet.

„Számít, ha a kaland külföldön történt?” – kérdezte egy Európában történt édeshármasra utalva Alex Pall. Taggart hozzátette, hogy „az európai szállásadók sosem választják szét az ágyaikat”, így eshetett meg, hogy egy alkalommal közösen gyűrték össze a lepedőt egy rajongójukkal.

„Rögtön utána megkérdeztük egymástól, hogy mégis mi a fene történt, hiszen egyáltalán nem terveztük. Furcsa volt, nem fogok hazudni, de ez már a múlté. Nagyon régen történt, hogy utoljára ilyen helyzetbe kerültünk” – vallották meg a fiúk.

Brad Pitt és Angelina Jolie

Brad Pitt mindig is őszintén beszélt a szexuális életéről. Amikor 2000 és 2005 között Jennifer Annistonnal járt, a W Magazinnak elárulta, hogy elég kemény meneteket toltak a Jóbarátok című sorozat üdvöskéjével. Egy együttlét után Pittnek a fürdőszobájukat is rendbe kellett hoznia, ami jó sok munkába és pénzbe került.

Az ember sok mindenről képzeleg. Azt hiszem, akkoriban elég piszkos gondolataim voltak

– árulta el az A-listás hollywoodi sztár, aki később az Angelnia Jolie-val közös hálószobatitkairól is nyíltan beszélt. Mint ismert, a két híresség a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán szeretett egymásba, majd a színész Joliért hagyta el Annistont. Tíz évig jártak, mígnem 2014-ben összeházasodtak. Végül 2016-ban váltak el.

„Van egy rejtett barlang a medencénkben található vízesés mögött. Mit kell mondjak, remek hely a szexhez!” – fogalmazott a kapcsolatuk 8. évében a Parade magazinnak Brad Pitt. Kettejük szexuális életéről az éppen ikreket váró Angelina Jolie a következőképpen fogalmazott az Entertainment Weekly-nek 2008-ban:

„A terhesség csodát tesz a szexuális életeddel. Sokkal kreatívabbá tesz. Egyszerűen csak jól érzed magad, kerek és telt vagy” – nyilatkozta a színésznő.

Kim Kardashian

A valóságshow-hősből lett üzletasszony nemrégen felfedte, hogy a legjobban egy férfi szép fogai indítják be őt.

Minél szabályosabbak, én annál nedvesebb leszek.

Viccelek. De közben mégsem” – árulta el az Insta-celeb.

Miley Cyrus

Miley Cyrus a The Chainsmokers-duóhoz hasonlóan szintén a Call Her Daddy című podcast vendége volt még 2020-ban. A Hannah Montana egykori sztárja akkor elárulta, hogy 16 évesen veszítette el a szüzességét, ám lányokkal már 11 évesen is kavart. Végül hozzáment az első komoly férfihoz az életében, aki nem más volt, mint Liam Hemsworth. Az ausztrál színésszel Az utolsó dal című 2010-es film forgatásán ismerkedett meg, három évvel később pedig eljegyezték egymást. Egy év után felbontották a jegyességüket, Cyrus akkortájt vált botrányhőssé. 2016-ban aztán újra összejöttek, majd amikor Hemsworth akcióba lendült a Kaliforniában tomboló erdőtüzek miatt, hogy állatokat mentsen, elég sok időt külön kellett tölteniük egymástól.

„Rengeteg energiát fektetett abba, hogy megmentse az állatokat. Biztosítanom kellett róla, hogy mennyire nagyon hálás vagyok neki a hősiességéért. Hogy hogyan győztük le a kettőnk közötti távolságot? Nos, erre van a FaceTime. Cyberszexre” – szögezte le Miley Cyrus a The Howard Stern Show rádiós műsorban 2018-ban.

Habár Cyrus és Hemsworth kevesebb mint egy évvel az esküvőjük után 2019-ben elvált, az énekesnő továbbra sem csinált titkot a magánéletéből. Visszagondolva a Hannah Montana című nagy sikerű sorozat forgatási éveire arról is őszintén vallott, hogy mikor ért el arra pontra, hogy továbblépjen.

„Egyszer, amikor szexeltem, arra gondoltam: nem tudom újra felvenni azt a kib*szott parókát. Furcsa lett. Egyszerűen úgy éreztem, hogy felnőttem” – magyarázta az Elle magazinnak 2019 júliusában, megjegyezve: „Szeretem, amit a saját szexualitásom éreztet velem, de sosem a férfiak kedvéért adok elő úgy, ahogy. Nem kellene azt hinniük, hogy a karrierem során hozott döntéseimnek bármi közük van ahhoz, hogy nekik örömöt szerezzek”.

+1: Ke$ha

Az eddigi hírességekhez hasonlóan Ke$ha sem csinált soha titkot a szexuális élményeit illetően, legyenek azok bármennyire furcsák. Mint azt a KIIS-FM egy műsorában 2012-ben elárulta: a legkülönlegesebb intim együttlétet egy túlvilági entitással élte át.

„Volt már néhány tapasztalatom a természetfelettivel. Nem tudom a nevét, egy szellem volt. Nagyon nyitott vagyok az ilyesmire” – sokkolta a hallgatókat szavaival az énekesnő, akinek nyilatkozata – sajnos, nem sajnos – örökre beírta magát a popkultúra történelmébe. Talán pont a hasonló élményei miatt vágott bele legutóbbi sorozatába, a Discovery Pluson tavaly júliusban debütált Conjuring Kesha című szériába az énekesnő, aki kamerák előtt, sztárvendégekkel és paranormális szakértőkkel közösen fedezte fel Amerika legnagyobb rejtélyeit, kísértetjárta helyszíneit és természetfeletti jelenségeit.

(Borítókép: Miley Cyrus és Jennifer Coolidge. Fotó: Getty Images)