Még áprilisban látták Budapesten Johnny Deppet, amint épp a Gellért Szállóba próbált bejutni egy igencsak különös maskarában. Akkor még nem tudtuk, hogy a színész mi célból tartózkodik a magyar fővárosban, nemrég azonban nyilvánosságra hozták a felvételt, amely készült vele.

Többen is felfigyeltek Johnny Deppre idén áprilisban, amint a hollywoodi színész a budapesti Gellért Szállóba próbált bejutni egy gitárral a kezében. A rajongók napokig találgatták, hogy milyen apropóból tartózkodik kedvencük a magyar fővárosban, ugyanis egy filmes stáb forgatott vele. Nemrég kiderült: 

a Csehországban 57. alkalommal megrendezett Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál (KVIFF) promó videóját készítették Budapesten.

A felvételt a színész és a filmfesztivál szervezői is megosztották az Instagramon. A kisifilm elején található a jelenet, amint Johnny Depp egy gitártokkal a kezében próbál bejutni a szálló szűk ajtaján. Ezt követően egy hölgy készít vele interjút a lobbiban, amely helyszín Csehország Kulturális Minisztériumaként szerepel a reklámban. A kisfilm pikantériája, hogy Johnny Depp még nem kapta meg a KVIFF életműdíját, vagyis a Kristályglóbuszt, ettől függetlenül elvállalta a szereplést, hogy egy kis szarkasztikus humort csempésszen a reklámba annak csattanójában.

A 60 éves színész idén júliusban újra visszatér Budapestre: július 18-án a Hollywood Vampires zenekarral lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

(Borítókép: Johnny Depp. Fotó: Getty Images)