Noha meghökkentő lehet, de vannak olyan világsztárok, akik oltották már ki emberi életet.

Matthew Broderick

A színházi világban is sikeres filmszínész egy halálos kimenetelű autóbaleset okozója volt. Broderick éppen Írországban vakációzott akkori párjával, Jennifer Gray-jel. Túl gyorsan hajtott, ezért átsodródott a szembe lévő sávba, ahol frontálisan ütközött egy szabályosan haladó autóval. A vétlen sofőr és utasa (anya és lánya) azonnal meghalt, azonban a színészek néhány sérüléssel megúszták a karambolt. 

Venus Williams

A kitűnő teniszező 2017 júniusában Palm Beach-en karambolózott, a másik autóban lévő vétlen utas szörnyet halt az ütközés következtében. A rendőrség szerint Williams hibás volt a balesetben, de vádat nem emeltek ellene.

Caitlyn Jenner

A Kardashian klán tagja éppen hazafelé tartott egy Los Angeles melletti autópályán, amikor a forgalom hirtelen lelassult előtte, ám ő nem figyelt, és hátulról belehajtott Kim Howe kocsijába. Az ütközés erejétől az autó átsodródott a szembejövő sávba, ahol frontálisan ütközött egy másik kocsival, amelynek következtében a nő életét vesztette. Jenner többször is nyilvánosan sajnálatát fejezte ki a baleset miatt.

Snoop Dog

A legendás rapper és testőre egy rivális banda tagjával végzett hidegvérrel. Legalábbis a szemtanúk szerint. Később mindkettejüket felmentették. A bíróság szerint a testőr önvédelemből lőtt, míg Snoop csak jelen volt a lövöldözésnél.

Sid Vicious

Sid Vicious és barátnője, Nancy Spungen viharos szerelméről még mindig nem derült ki az igazság, az viszont bizonyos, hogy a Sex Pistols zenészének ujjlenyomataival tele volt az a kés, ami az alig 20 éves lány halálát okozta. A sztár nem sokkal később túladagolta magát, így az ügy megoldatlan maradt. 

(femcafe.hu)

(Borítókép: Sid Vicious. Fotó: Aubrey Hart/ Getty)