Hírösszefoglalónkban még: Berki Mazsi szerint Krisztián fentről vigyáz kislányukra, G.w.M nagyon rosszul fest, meglopták Erdélyi Mónikát és a kislányát.

Shane Tusup

Szombaton a Tisza-tó partján választották meg idén a Magyarok Világszépét. A Fásy Ádám nevéhez fűzödő versenyen megjelent Shane Tusup új barátnője, Nagy Viktória Zoé is versenyzőként, akit az úszóedző is elkísért a megmérettetésre. 

A Blikk információi szerint, amikor az úszóedző  megtudta, hogy a párja nem kapott semmilyen díjat, gúnyos megjegyzéseket tett, és megtiltotta a fotósoknak, hogy közös képet készítsenek róluk.

Berki Renáta

Az édesanya és a kislánya, Emma között különleges a kapcsolat, főleg amióta Berki Krisztián elhunyt. Mazsi azonban úgy gondolja, hogy Berki Krisztián fentről figyel rájuk. 

„Amikor az apukája meghalt, elmondtam neki, hogy ő már a mennyországban van, sőt, azóta is beszélek vele időnként erről a témáról, amikor megkérdezem tőle, hogy apa szeret téged? Amire mindig helyesel.

Úgy gondolom, Emma érzi, hogy az apukája őrangyalként vigyáz rá az égből, az anyukája pedig itt, a Földön gondoskodik róla” 

– nyilatkozta az édesanya a Blikknek.

G.w.M

Kulcsár Edina férje miatt aggódnak a rajongói. Varga Márk, azaz művésznevén G.w.M és Kulcsár Edina közös gyermeke nemrég született meg. Ennek ellenére a rajongók azt feltételezik, hogy a rapper nincs jól, már nem a régi önmaga. Egy internetes hírességekkel foglalkozó fórumon tettek közzé G.w.M-ről egy képet a Redditen, amelyen nyúzottnak tűnik a rapper – szúrta ki a Bors

„Ez már nem az a gengszter rapper gyerek, mint a karrier elején. Valószínű holnap korán kelés, piac, gyerekkel játszótér, vasárnapi családi ebéd, autómosás, este híradó, aztán 10-kor alvás” – jegyezte meg egy anonim hozzászóló. Volt más is, aki hasonlóan gondolkodik és a nemrég született gyermekben látja a rapper nyúzottságának okát. 

Biztos csak sokat van fent a gyerek mellett!

– védte meg a rappert a névtelen rajongó, majd egy másik válaszolt.

Erdélyi Mónika

A műsorvezetőnőt és kislányát a reptéren érte egy incidens, amelyről egy YouTube-videóban számolt be nemrég. A nem várt veszteségről a korfui nyaralásról szóló vlogban számolt be. 

„Nagyon vigyázzatok a bőröndjeitekre, velünk ugyanis az történt, hogy megloptak minket. Az egyik bőröndünket, ami ugyan egy nagyon jó minőségű bőrönd, de valamiért sose szoktuk lezárni… Nem tudom, rengeteget utaztunk már ezzel, soha nem zártuk le, soha nem tűnt el semmi, most viszont igen”

– kezdte Erdélyi Mónika, akitől két darab töltőt loptak el. 

„Nem tudjuk, hogy hol történt, Budapesten vagy Korfun. De valahol kinyitották a bőröndöt és kilopták ezt a két töltőt. Ami tényleg döbbenetes, mert mi nagyon sokat utazunk, és még soha ilyesmi nem történt velünk, vagy csak nem vettük észre, hogy valami eltűnt, nem tudom. Szóval nagyon vigyázzatok. Mert ilyesmi előfordulhat”

(Borítókép: G.w.M. Fotó: Kaszás Tamás/Index)