A legtöbben csak a csillogó reflektorfénybe kerülő sztárokra figyelnek, pedig a valódi történet gyakran a színfalak mögött zajlik. Hőseink ezúttal nem a sztárok, hanem azok, akik a háttérben dolgoznak: asszisztensek, öltöztetők és menedzserek. Ők azok, akik a legtöbb titkot őrzik a sztárok életéről. Ezekből szemezgetve válogattuk össze a legérdekesebb és legpikánsabb titkokat.

Kim Kardashian 2012-es lisztes botránya valóban színjáték volt? Ezt állítja a celeb egykori médiastratégája, Sheeraz Hasan, aki szerint Kardashian által bevezetett parfüm népszerűsítése érdekében szervezték meg a hírhedt lisztes incidensét. Azon a bizonyos 2012-es eseményen, amely a vörös szőnyegen zajlott, egy nő liszttel dobta meg Kim Kardashiant. A történtek után a biztonsági őrök azonnal elkapták az elkövetőt, Kim pedig levette a kabátját és folytatta a megjelenést. Sheeraz Hasan állítása szerint ez az esemény volt a kiváló alkalom a parfüm reklámozására, hiszen nagy figyelem irányult Kimre és természetesen a hírekben is széles körben tudósítottak az esetről.

A színészvilágban nagy vitát váltott ki Timothée Chalamet ügynökének, Brian Swardstromnak a Twitteren tett kijelentése, miszerint a színész több mint hét éve nem próbálkozott bejutni semmilyen szerepre. Vajon a színészi világban valóban ennyire erős a nepotizmus és a privilégiumok ereje?

Tom Cruise, aki az elkötelezett színjátszásáról ismert, a Taps című film forgatása alatt még a forgatási szünetekben sem adta fel karakterét – állítja korábbi menedzsere, Eileen Berlin. Azaz Cruise még a forgatási szünetek alatt is úgy viselkedett és beszélt, mintha továbbra is a filmben ábrázolt karaktere lenne.

Ed Sheeran menedzsere, Stuart Camp pikáns részletet árult el a világhírű énekesről: minden új menedzserszerződésben Ed hozzátesz egy „ostoba záradékot", hogy őt bosszantsa. 2019-ben például azzal tréfálta meg menedzserét, hogy beleírta a szerződésbe, Stuartnak mindig magánál kell tartania a Harry Potter filmekből ismert Weasley ikrek egy fényképét. A furcsa hóbortok még a hírességeket sem kerülik el!

A stílusikon Zendaya vörös szőnyegen való pózolásának titkát öltöztetője, Law Roach tárta fel: a sztár a Tyra Banks által vezetett Amerika következő topmodellje című valóságshow tanulmányozásával sajátította el a tökéletes testtartást.

Justin Bieber karrierje majdnem meghiúsult, mert a lemezkiadók nem voltak hajlandóak kockázatot vállalni a YouTube sztárral

– árulta el Scooter Braun, Bieber menedzsere. Az iparágban addig a Disney Channel és a Nickelodeon csatornákhoz kötődő fiatal tehetségekre voltak kíváncsiak a lemezkiadók, és nem látták biztonságos befektetésnek a YouTube-ról feltörekvő énekeseket.

Jennifer Lopez sminkmestere, Scott Barnes, egy ideig nem dolgozhatott a híresség mellett. Lopez ugyanis azt gyanította, hogy ő szivárogtatta ki titkos esküvőjét Marc Anthonyval, és ezért kirúgta. Az igazság azonban más volt. A híresség végül visszavette őt, miután kiderült, hogy nem ő volt a felelős a titok kiszivárgásáért.

Hatalmas félreértés volt…

rengeteg munkánk van előttünk, és nagyon hiányzol, szóval térjünk vissza a munkához – mondta Lopez a visszavételkor a The Jeff Probst Show műsorában.

Madonna, a világsztár testvére és korábbi ruhatervezője, Christopher Ciccone, egy könyvében arról számolt be, hogy a híresség extrém követelésekkel bombázta a terapeutáját, és nem volt hajlandó kifizetni őt a lakberendezési munkájáért. Madonna azt kérte, hogy a terapeuta vegyen részt a Kabbala tanulmányozásában vele, vagyis tanulja meg és gyakorolja a Kabbala tanításait, ezt szabta meg a fizetésének feltételéül.

Mint látjuk, Hollywood ragyogása mögött rengeteg titok, izgalmas és furcsa sztori rejtőzik. Minden alkalommal, amikor egy újabb titok napvilágra kerül, közelebb kerülünk ahhoz, hogy megértsük ezt a különleges és sokszor rejtélyes világot amiben a világsztárok élnek. 

(Buzzfeed)

(Borítókép: Madonna. Fotó: Getty Images)