Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Csőd szélén állhat a brit királyi család

A brit királyi család anyagi nyomás alatt áll. Károly király saját tartalékaihoz kényszerült fordulni az elmúlt hónapokban, jelezve, hogy a család pénzügyi helyzete talán kevésbé stabil, mint ahogy azt korábban gondolták.

Az uralkodói költségvetés, a magántulajdonokból származó jövedelem és a család műkincs gyűjteményének eladásából származó bevételek ellenére, a család kiadásai, beleértve a Buckingham-palota felújításának költségeit is, jelentős terhet rónak a család pénzügyi erőforrásaira.

Csorba Katalin protokollszakértő szerint a család kénytelen volt kisebb volumenű ünnepségeket rendezni az elmúlt időszakban. „Ők is érzik, hogy valamiféle egyensúlyt kell tartaniuk a fényűzés, a pompa, illetve a gazdasági realitások között, anélkül, hogy a közvéleményt saját maguk ellen fordítanák."

A királyi család gazdasági helyzete továbbra is bizonytalan maradhat a gazdasági környezet stabilitásának visszaállásáig és a Buckingham-palota felújítási költségeinek csökkenéséig. Károly királynak és a családnak a jövőben okosan kell gazdálkodnia, és minden döntésnél figyelembe kell venniük a gazdasági realitásokat.

Ötletes módszerrel őrzi meg fiatalságát Meghan Markle

Meghan Markle, a brit királyi család egykori tagja, az ötödik X-hez közeledve, különleges módszerhez folyamodott, hogy megőrizze fiatalságát és szépségét. A bukkális arcmasszázs, egy még hazánkban is szokatlan beavatkozás került a középpontba, miután kiderült, hogy a hercegné ezzel tartja fiatalon bőrét.

Szalontai Alexandra Pálma szépségszakértő beszélt a Mokka adásában az eljárásról, amit mostanra világszerte ezrek másolnak Meghan Markle után.

„Van egy bukkális régió az arcon, ez az állkapocs körüli rész és a szakember egy latexmentes, púdermentes kesztyűvel benyúl a szájba hüvelykujjal és egyszer csak mutató ujjal is és nagyon finoman a mélyizmokat átmasszírozza ezeken a területeken" – mesélte Szalontai.

Az arcmasszázs titka abban rejlik, hogy a mélyizmokat stimulálva segít megszabadulni a bőr feszültségétől és görcsösségétől, eredményeként pedig feszesebb textúrájú bőrt eredményez.

Ennek nem csak fizikai, hanem stresszoldó hatása is van

– emelte ki a szakértő.

A bukkális masszázs azért válik egyre népszerűbbé, mert tonizálja az arcizmokat, karakteresebbé teszi az állvonalat, kontúrosabbá teheti az egész arcot. Továbbá az arcizmok kezelése erősíti és megemeli azokat, ezzel csökkentve a bőr megereszkedését az arcon. Egyesek szerint az eljárás az arc nyirokrendszerét is célozza, ezáltal javítva a folyadék áramlását, csökkentve a puffadást, és a sötét karikákat a szem alatt.

Meghan Markle arcmasszázsról szóló nyilatkozata beindította a szépségiparban a bukkális masszázs iránti érdeklődést, ami további kutatásokat és beszélgetéseket váltott ki a szépség és az öregedésgátlás témakörében.

Kiszel Tünde

A strandszezon kezdetével Kiszel Tünde sem maradt adós a szexi bikini fotókkal. A közösségi médiát elárasztotta a naptárdíva, rajongóinak legnagyobb örömére.

Kiszel Tünde, a Lupa Beach-ről osztott meg egy fotót, melyen bikiniben pózol. A kép mellett beszélt arról, hogy szerinte hány éves koráig lehet megmutatni magát egy nő lenge öltözékben.

Én úgy gondolom, hogy a jó ízlés határain belül bármit lehet

– mondta Kiszel Tünde.

Hozzátette: „Én azt vallom, hogy bármennyi idős egy hölgy, az csak egy szám és ha van kisugárzása és nőies, akkor miért ne, akkor vegyen fel csinos ruhákat, akár strandruhákat, bikiniket."

Természetesen, bizonyos határokra ügyel: „Nyilván tanga fürdőruhát már nem veszek fel, de ízléses, szépeket igen. Nagyon szeretem ezeket a kendőket, strandkiegészítőket, tehát megadom a módját."

Kiszel Tünde bikinis fotóit követői nagyra értékelik. A diva kihangsúlyozta, hogy teljesen természetes módon érte el ezt az alakot, soha nem feküdt kés alá.

(Borítókép: Kiszel Tünde Fotó: Trenka Attila/Index)