Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Köllő Babett

Köllő Babett többé nem tartja titokban, hogy milyen módszerekkel tartja fiatalosan az arcát. A színésznő a Mokka műsorában osztotta meg a fortélyait, többek között, hogy már 38 éves korában elkezdett aktívan foglalkozni a bőrápolással, mostanra pedig számos kozmetikai krémet és szert kipróbált. Az utóbbi időben egy Magyarországon összesen két helyen, Budapesten és Debrecenben elérhető esztétikai kezelésnek vetette alá magát, az eljárásnak hála éveket fiatalodott.

Sandbox Miniapp

A műsorban vendégeskedő esztétikai szakember megerősítette, hogy a kezelés néhány alkalmat követően már látható eredményt hoz. A sztár a bőrével kapcsolatos változásokat egyenesen „csodásnak" nevezte, úgy fogalmazott, hogy az eljárás gyakorlatilag egy fitnesz edzést kínál az arcizmoknak. Köllő az arcjóga hatékonyságát is kiemelte, amit különösen a nyak bőrének ápolására ajánlott. Véleményét Orosz Barbara műsorvezető is osztotta.

Pataky Attila

Pataky Attila, az Edda Művek elismert frontembere kitartó optimizmussal tekint az életre, annak ellenére, hogy egészségi állapota nem tökéletes.

A zenész, aki nemrég ünnepelte 72. születésnapját, egy különleges énekes előadással köszöntötte Orosz Barbarát, a TV2 Mokka házigazdáját. Pataky Attila később elmondta: mindig van mit kívánnia a születésnapján, és úgy véli, ezek a kívánságok gyakran valóra válnak. Az Edda Művekkel töltött fél évszázad alatt többször is hálát adott a zenéért és a stabilitásért, ami megadatott neki.

A lényeg, hogy a kevéssel is boldog tudok lenni…

– fogalmazott. Az, hogy még mindig képes színpadra lépni, óriási örömöt jelent a zenész számára. „A sztárság is hozzátesz ehhez" – ismerte el Pataky Attila. Hozzátette: a jelenben él és úgy érzi, a világ teljes és kerek, ezt pedig nem hagyja, hogy bármi vagy bárki elvegye tőle – utalva egészségi állapotára.

Fodor Zsóka

Fodor Zsóka szintén a Mokka vendége volt, ahol őszinte interjút adott Istenes Lászlónak és Orosz Barbarának. A 81 éves színésznő kicsattan az erőtől és egészségtől, 4-5 darabban játszik, emellett egy sorozatban is szerepel. Elárulta, bár nincs sok pihenőnapja, amikor jut ideje a lustálkodásra, akkor minden percet kihasznál: sorozatot néz, alszik, eszik, pihen, a barátnőivel találkozik, sőt az utazásnak is gyakorta hódol.

Rendszeresen tölt el hosszúhétvégéket külföldi városokban. Az utóbbi időben Barcelonában, Svédországban, Angliában és Berlinben is járt, élményeit pedig minden alkalommal megosztotta a rajongóival.

A színésznő sokat gondolkodott azon, hogy megtartsa-e az önmagáról összegyűjtött médiamegjelenéseket, de arra jutott, nincs kinek odaadnia azokat örökségként, ezért inkább megsemmisíti a cikkeket, képeket és felvételeket. Istenes László azonnal megakadályozta Fodor Zsóka tervét...

(Borítókép: Fodor Zsóka. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)