A mai világban az internet és a közösségi média a mindennapi életünk elengedhetetlen része, ez kifejezetten igaz a hírességekre. Sokan nap mint nap azt figyelik, milyen tartalmakat osztanak meg a kedvenc sztárjaik, akiknek a legapróbb bejegyzése is óriási visszhangot kelt. Vannak azonban olyan hollywoodi sztárok, akik elutasítják ezt a fajta nyilvánosságot, és szándékosan maradnak távol a közösségi médiától. Őket mutatjuk be alább!

Daniel Radcliffe

A brit színész, aki Harry Potter megformálójaként vált világhírűvé, hírhedt a közösségi média iránti ellenérzéséről is. Egy interjúban kifejtette, hogy nem tudna szembenézni azzal a stresszel, amit a folyamatos kritikák okoznának.

Robert Pattinson

Pattinson elmondta, hogy a közösségi média csupán élete legnehezebb pillanataiban merült fel gondolatként. Bár időnként követi a Twitteren zajló eseményeket, ez nem elég neki ahhoz, hogy saját profilt hozzon létre.

Brad Pitt

Pitt híres arról, hogy nem használja a közösségi médiát. Egy interjúban ugyanakkor elismerte, szerinte hasznos lehet a hamis információk kiszűrésére.

Sandra Bullock

Bullock sem rendelkezik közösségimédia-felülettel, ám ha profilt hozna létre, azt minden bizonnyal arra használná, hogy felhívja az emberek figyelmét: nem minden igaz, amit az interneten látnak.

Daniel Craig

A James Bond-filmek sztárja úgy véli, hogy a valódi népszerűség egyik kulcsa, ha a magánéletét megtartja magának.

Cate Blanchett

Blanchett elismeri a közösségi média erejét, de úgy gondolja, hogy az inkább az emberek közötti megosztottságot erősíti.

Scarlett Johansson

A Marvel-univerzum egyik kiemelkedő színésznője korábban kijelentette: sosem gondolt arra, hogy Twitter- vagy Facebook-profilt hozzon létre. Szerinte nincs annál rosszabb, mint amikor idegenek hozzászólásokban osztják meg a véleményüket róla vagy a tetteiről. Évekkel később kijelentette, hogy az álláspontja változatlan, a közösségi médiát csak a Marvel-filmekkel kapcsolatos mémek miatt nézi meg időről időre.

Kate Moss

A brit szupermodell határozottan ellenez minden közösségimédia-platformot. Mint azt korábban elmondta, nem szeretné, ha a privát életének részletei megjelennének online, a munkán kívül ugyanis normális életet akar élni a családjával és barátaival.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence, aki az Éhezők viadala című filmekből vált ismertté, sosem kívánta a közösségi médiában megosztani a magánéletét. Az Oscar-díjas színésznő azt mondta: „az internet örökké tart", és nem szeretné, ha privát pillanatai végleg online maradnának.

Ashley és Mary-Kate Olsen

Az Olsen-ikrek mindketten úgy döntöttek, hogy nem lesznek jelen a közösségi médiában. Választásukat megmagyarázva azt mondták, nem akarják, hogy idegenek milliói kövessék őket, ahogy a különböző márkák reklámozása sem érdekli őket. Életük nagy részét azzal töltötték, hogy megpróbálták megvédeni a magánéletüket, a közösségi média pedig minden eddigi törekvésüket semmissé tenné.

(Borítókép: Brad Pitt. Fotó: Getty Images)