Összeszedtük azokat a magyar sztárokat, akik kísértetiesen hasonlítanak egymásra.

Nagy Ervin – Ljasuk Dimitry

Ha valaki nem hallott még Ljasuk Dimitry ukrán-magyar környezetvédőről, akkor ne keseredjen el. A természetfilmesre és reklámszakemberre a Tisza-tó kiszáradásáról készített riportja után figyeltek fel. Ezután sokaknak szemet szúrt, hogy a filmes feltűnően hasonlít Nagy Ervin színészművészre, akit hazai berkekben valószínűleg senkinek nem kell bemutatni.

Osvárt Andrea – D. Tóth Kriszta

A hazai celebvilágban régóta ismert, hogy hasonlóságra most mi is felhívjuk az olvasók figyelmét. Osvárt Andrea színésznő és D. Tóth Kriszta író, újságíró, műsorvezető már-már szemtelenül hasonlítanak egymásra. A hajmeresztő hasonlóságra egy alkalommal maguk az érintettek is felhívták a figyelmet: a színésznő volt a vendége a D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának, ahol természetesen kitértek a kettejük közti hasonlóságra is, sőt viccből össze is öltöztek.

Darvas Iván – Kamarás Iván

Darvas Ivánnak és Kamarás Ivánnak esélye sem volt rá, hogy élőben is találkozhassanak, ugyanis míg előbbi 1925-től 2007-ig élt, Kamarás Iván 1972-ben született. Korábban pletykáltak arról, hogy esetleg Darvas volt-e Kamarás apja, ám a kettejük közötti hasonlóságon kívül ezeknek a pletykáknak semmilyen alapja nincs. A két színész pedig természetesen nem áll egymással rokonságban. Kamarás egyszer azonban megosztott kettejükről egy osztott képet az Instagram-oldalán, amelyen látszik, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. 

(Borítókép: Ikrek illusztráció. IIusztráció: Malte Mueller/Getty)