Lassan egy hónap eltelt azóta, hogy a Manchester City triplázott, de a szélső számára a buli még mindig tart.

Az idei szezonban a Manchester City elhódította az FA-kupát és megszerezte a Premier League első helyét is, a történelemkönyvekbe azonban azzal véste be magát a csapat, hogy először mondhatja magát a Bajnokok Ligája győztesének.

A triplázást megkoronázó ünneplést Jack Grealish vezette. A döntő után a 27 éves szélső a csapatával Ibizára utazott bulizni, miközben Manchesterben előkészítették a buszukat az ünnepi menethez. Jack Grealish aztán azzal került be a hírekbe, hogy a meneten még mindig az utolsó mérkőzésének mezében volt, ugyanis nem feküdt le aludni, de még átöltözéssel sem pazarolta az időt.

Ezt kövezően ellepték az internetet a videók, amelyeken az angol középpályás részegen csajozik, táncol és iszik.

A több mint 24 órás bulizás után Grealish kénytelen volt kijózanodni, ugyanis pályára kellett állnia nemzeti válogatottjának színeiben, ám ahogy tehette, visszatért Ibizára. A LADbible bukkant rá a TikTokon egy videóra, amelyen a sztár a Hi Ibiza klubban a DJ-pult mögött állva bulizik.

@_bailey_wilson POV: you go to fisher wendesdays in ibiza and Jack Grealish ends up being the whole show #jackgrealish #ibiza #fisher #fyp ♬ original sound - Bailey Wilson

A klub honlapja szerint a Fisher Wednesday nevű eseményükön – aminek ideje alatt készült a videó – a zenét nagynevű és gondosan összeválogatott, külsős DJ-k biztosították, de arról nem írnak, hogy Grealish mint fellépő került a hangkeverők mögé, vagy csak a buli hevében foglalta el azt.

„Elmész a Fisher Wednesday-re Ibizára és végül minden csak Jack Grealish-ről szól” – írta a vidó feltöltője a felvétel mellé. A kommentelők imádták a sztár újabb bulizós videóját, ám nincs túl sok ideje szórakozni, ugyanis hamarosan kezdődik az előszezon, ahol a szélsőnek Japánba kell utaznia, hogy pályára lépjen a japán Yokohama F Marinos és a német Bayern Munich ellen.

(LADbible)

(Borítókép: Jack Grealish. Fotó: GettyImages)