Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Adócsalás

A Blikk számolt be róla, hogy egy híres magyar énekesre lecsapott a NAV (Nemzeti Adó-, és Vámhivatal). A zenészt azzal vádolják, hogy nem fizette be az adókat a YouTube-on keresett bevételei után. Noha a kilétét személyiségi jogok miatt nem fedte fel a bulvárlap azt kiderítette, hogy az illetőnek 20 millió forintot kell utólag megfizetnie, de az eljárás már elindult, így nincs könnyű helyzetben. 

A büntetés egytől öt évig terjedő szabadságvesztés lehet.

Ha viszont üzletszerű az elkövetés, ennél az elkövetési értéknél a büntetési tétel kettő és nyolc év közötti szabadságvesztéssel jár” – nyilatkozta dr. Galgóczi Zoltán ügyvéd, aki hozzátette, hogy enyhítő körülmény lehet, ha a kérdéses zenész addig megfizeti a 20 millió forintos büntetést. 

Csuti

Az üzletember több mint fél éve alkot egy párt kedvesével, Sudár Biankával, a Blikk pedig megtudta, hogy néhány hónapja már együtt is él az a 26 éves lánnyal.

„Azt éreztük, hogy nem szeretnénk külön tölteni a szabadidőnket, így a legészszerűbb megoldás az volt, hogy összebútorozunk. Ez egy komoly lépés egy párkapcsolatban, de mi már nagyon hamar tudtuk, hogy a döntésünk helyes, mert azonos az értékrendünk, a gondolkodásunk, és nagyon szerelmesek vagyunk egymásba” – nyilatkozta Csuti, aki szerint kedvese a gyermekeivel is jól kijön.

Jó a kapcsolatunk, lépésről lépésre haladunk a gyerekek érdekében, hiszen az ő kiegyensúlyozottságuk a legfontosabb mindkettőnk számára. 

Majka

Majka és zenekara marosvásárhelyi koncertje után a helyi reptéren ütköztek problémába – szúrta ki a Bors.

Marosvásárhelyi reptér a legnagyobb kabaré a világon, b*meg! Egyetlen egy ilyen határőrfülke van, itt állunk egy órája egy sorban, két gép indul innen egy órás különbséggel

 – jelentkezett be Instagram-sztoriban Majka, aki később részletesen is kifejtette, hogy mi történt a reptéren, amiért ennyire kiakadt.

„Felszálltunk a gépre, közölték, hogy még nem tudunk elindulni, meg kell várni a szerelő csapatot, ugyanis leszállásnál madárral ütközött a gép. Ültünk 40 percet a gépen, majd szóltak, hogy Kolozsvárról jön a szerelő csapat, az minimum 2 óra, de félóra múlva tudunk csak leszállni. Úgyhogy most eltelt az a félóra is, már rég otthon kéne lennünk, ehelyett itt vagyunk a marosvásárhelyi reptéren, ahol nincs szerelő. Ez hogy? Miért nincs itt egy szerelő, mennyire megnyugtató... Úgyhogy most itt ragadtunk” – mondta a rapper, akit zenekarával együtt két óra múlva visszaültették a gépre, de később közölték: tele van a magyar légtér, ezért nem tudnak elindulni.

További egy órát kellett várniuk még a gépen ülve.

(Borítókép: Majka. Fotó: Papajcsik Péter/Index)