Laky Zsuzsi közel húsz kiló felesleget szedett fel második terhességekor. Bár Lujzi 2014-es születése óta a plus size modellkedésen is elgondolkodott, végül elégedetlenné vált az alakjával. Az elmúlt időszakban nyolc kilótól szabadult meg, a tavaszi fotózását követően pedig ismét kamerák elé állt és egészen fehérneműig vetkőzött.

Laky Zsuzsi nevét 2003-ban egy kontinens ismerte meg, amikor elnyerte a koronát a Miss Európa szépségversenyen. Azóta sokat fordult a világ, az egykori szépségkirálynő két csodálatos kislánnyal ajándékozta meg a férjét, Dietz Gusztávot, akivel 2010-ben kötötte össze hivatalosan is az életét. Második terhessége alatt 20 kilót szedett fel, és bár kezdetben nem érdekelte, hogy megváltozott az alakja, sőt még a plus size modellkedésen is elgondolkodott, idővel zavarni kezdték a plusz kilók. Saját bevallása szerint mivel a negyvenhez közeledve a testmozgásra és a diétára lassan reagál a szervezete, egy különleges gyógynövény-keveréket is alkalmazni kezdett, mindennek hatására pedig 8 kilótól sikerült megszabadulnia. A fogyását megünnepelve tavasszal egy fotósorozatot készíttetett magáról, erről és a fogyásának részleteiről ide kattintva olvashat bővebben.

Most, néhány hónappal később még tovább merészkedett Laky Zsuzsi, aki ez alkalommal nem egy lenge tavaszi szettben, hanem falatnyi fehérneműkben állt kamerák elé. Mint mondta, a fogyása komoly löketet adott az önbizalmának, ami a szexuális életére is jó hatással volt. Férjével, Dietz Gusztávval sok év után is működik köztük a kémia.

„Gusztival még mindig szerelmesek vagyunk egymásba. Tudom, hihetetlenül hangzik ennyi év után is, de ez az igazság. Valamiért az emberek erről nem beszélnek nyíltan, de én nem szégyellem, köztünk nagyon erős a kémia. Guszti mindig azt mondta, hogy számára én vagyok a legszebb, a fiatalabb lányok elbújhatnak a hátam mögött, és szerinte bárkit kenterbe verek. Ezt egy idő után mi nők nem vesszük komolyan, ráadásul volt egy időszak, amikor én nem így éreztem. A második kislányom születése után próbáltam ügyes ruhaválasztással elfedni a felszaladt felesleget, de azért igencsak látszottak a plusz kilók” – magyarázta Laky Zsuzsi. Hozzátette: ha egy nő nem érzi magát komfortosan a bőrében, az az élet minden területére, például a szexuális életre is kihat.

„Ha nem tetszel magadnak, akkor nem mozogsz olyan magabiztosan a másik előtt. Takargatod magad, behúzod a függönyt, igyekszel láthatatlanná válni. Most azonban, hogy megszabadultam 8 kilótól, remekül érzem magam a bőrömben. Új lendületet vett az önbizalmam” – mesélte boldogan az egykori szépségkirálynő, aki a pikáns felvételekkel a férjét szerette volna meglepni. A fotózáson használt szexi fehérneműket egy hazai tervező, Horváth Anna álmodta meg, és remekül mutattak Laky Zsuzsi bomba alakján. 

„Guszti korábban nem értette az önbizalom problémáimat, de mivel a zord külseje mögött egy igazán érző szívű férfi rejlik, így egy idő után már nem vonta kétségbe az érzéseimet. A fogyás után bátorított, hogy nyugodtan mutassam meg magam, mert szerinte bomba vagyok. Szeretném megmutatni a nőtársaimnak, hogy közel negyven évesen, két gyerek után is nézhet ki jól egy nő, sőt az intimitásról sem szabad lemondani.”

(Borítókép: Laky Zsuzsi fehérneműben.)