Az énekesnő zaklatóját később sikerült elfognia és letartóztatnia a rendőrségnek.

Néhány nappal ezelőtt riasztották a rendőrséget Taylor Swift Rhode Island-i házához birtokháborítás miatt. A kiérkező egyenruhások az ingatlan területén megtalálták a középkorú zaklatót, akiről az azonosítás után kiderült, már többször felszólították, hogy ne zaklassa az énekesnőt és tartsa magát távol a birtoktól.

A TMZ által megszerzett fotókon látszik, ahogy a rendőrök megbilincselik a gyanúsítottat.

A bírósági dokumentumokból pedig kiderül, hogy az 54 éves gyanúsított Kimberly Meyer, akit birtokháborítás vétségével vádoltak meg. A nőt kiengedték az őrizetből, de július 14-én bíróság elé kell állnia.

Az nem derült ki, hogy az énekesnő otthon volt-e a betöréskör, ahogy az sem, hogy ki hívta ki a rendőrséget, de szemtanúk szerint Taylor Swift biztonsági őrei többször felszólították a nőt, hogy távozzon a birtok közeléből.

Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnőnek meggyűlt a baja a rajongóival. 2019-ben egy férfit tartóztattak le a Rhode Island-i ház előtt, akinél feszítővasat is találtak, 2022-ben pedig egy illuminált állapotban lévő férfi autóval hajtott neki az énekesnő otthonának, majd a rendőrségnek azt mondta, hogy addig nem hajlandó távozni, amíg nem találkozik személyesen Taylor Swifttel.

(Borítókép: Taylor Swift. Fotó: Getty Images)