Hétfői Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Robert Downey Jr. első ránézésre csak egy egyszerű csapatfotót töltött fel az Oppenheimer színészeivel. A fotón azonban feltűnik John Krasinski is, aki az előzetes hírek szerint nem szerepel Christopher Nolen filmjében. A rajongók egyből találgatni kezdtek, hogy talán az Office sztárja is feltűnik az új alkotásban. Robert Downey Jr. nem árult el sokat ezzel kapcsolatban, csak annyit írt: „Ez egy Krasinski photobomb, vagy lehet, hogy lesz egy meglepetés cameo?”
  • Virág Anita a Lupa Beach-en élvezi a nyári meleget. A műsorvezető fekete bikiniben koktélozott a parton.
  • Emily Ratajkowski a párizsi divathét után sem hagyta el Franciaországot. A 32 éves szupermodell egy francia levendulamezőről jelentkezett be.
  • Shakira kivett egy nap pihenőt és ellátogatott a Forma 1 hétvégi futamára. Az énekesnő megnézte Silverstone boksz utcáját, de elsősorban a szettjéről posztolt, mintsem a versenyről.
  • Szinetár Dóra nyaralni indult családjával Spanyolországba. A színésznő elárulta, hogy a repülőutat a gyerekek jól viselték, a férje viszont már nem annyira. Szinetár Dóra azt írta, hogy a párjának nagyon rossz múltbéli emlékei vannak a repülésről, ezért nem viseli jól az ilyen utakat, de próbálja legyőzni félelmét és a mostani út során már tudott aludni is, igaz csak 20 percet.
  • Lakatos Márk öncenzúrát hirdetett. Bejelentette, hogy hamarosan megjelenik az új könyve, de annak tartalma olyan lesz, ami miatt Lakatos szerint csak fóliával engedik majd piacra, ezért úgy döntött „előre menekül” és magát is lefóliázza.
  • Nádai Anikó Szlovéniában nyaral. A műsorvezető a Bledi-tó közepéről posztolt egy kis csónakból.
  • Sofia Vergara elérte a 30 millió követők az Instagramon. Ennek alkalmából a színésznő egy fürdőruhás képpel lepte meg rajongóit az olaszországi nyaralásáról. Azonban több oka is van az ünneplésre Sofia Vergaranak, ugyanis ma ünnepli 51. születésnapját, igaz ez nem látszik meg rajta.

(Borítókép: Sofia Vergara és Robert Downey Jr.; Fotó: Getty Images)