Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Margot Robbie az új Barbie-film Los Angeles-i premierjére egy nagyon különleges összeállítás választott. A színésznő egy fekete Schiaparelli ruhát viselt, amelynek különlegessége nemcsak a csillogó filter volt, hanem a ruha alján lévő szerteágazó tüll is nagyon kivételessé tette a megjelenését.
  • Szandi lovagolni volt, de posztjában sokkal többről van szó ennél. Az énekesnő elárulta, hogy régen imádott lovagolni, azonban 30 évvel ezelőtt szörnyű lovas balesetet szenvedett: egy ijedős csikóval indult terepre az akkor 17 éves énekesnő, azonban visszafelé a ló ledobta magáról, és a földön fekve találtak az énekesnőre. Három hónapig volt kómában. A sérülése óta nem mert újra lovagolni, most azonban mégis elszánta magát. A bejegyzése végén azt ígérte, hamarosan azt is elárulja miért döntött így.
  • Demcsák Zsuzsa bemutatta, hogy kivel fogja tölteni a nyarat. A modell a Farm VIP új évadának forgatásáról jelentkezett be egy farmer topban és szoknyában.
  • Paris Hilton az unokahúgaival posztolt képet. A sztár elmondta, hogy milyen boldog attól, hogy nagynéni lehet. A vidám hangulatú bejegyzésben azonban van egy kis keserűség, ugyanis az énekesnő azzal zárta sorait, hogy reméli egyszer neki is születik majd egy kislánya, akivel megoszthat ilyen pillanatokat
  • Az Iron Maiden Instagramon köszönte meg brit rajongóinak, hogy aranylemezes lett a Senjutsu című album az Egyesült Királyságban, ami annyit tesz, hogy már több mint 100 ezer példányt adtak el belőle a szigetországban. 
  • Leonardo DiCaprio folytatja a harcot az Okavango folyó medencéjének megóvásáért. A színész azért is érzi fontosnak, hogy kiálljon az afrikai terület védelméért, mert az ott történő olajfúrások fenyegetik a helyi közösségek vízellátását és az UNESCO által világörökséggé nyilvánított terület élővilágát.
  • Puskás Peti nagy örömmel számolt be arról, hogy megérett a magaságyásának első termése. A vegán zenész igyekszik magának termelni a zöldségeket és nagy sikernek könyveli el a mostani termést.
  • Dua Lipa mindig is értett ahhoz, hogyan vonja magára a tekinteteket és ez most sincsen másképp. A 27 éves énekesnő az új Barbie-film Los Angeles-i premierjén vonult végig káprázatos, ugyanakkor igen merész ruhakölteményében, amivel el is lopta a show-t a film sztárjai elől. Az énekesnő melltartó nélkül viselt egy átlátszó kristályruhát. Dua Lipa természetesen okkal volt hivatalos a premierre, ugyanis ő szerezte a Barbie-film „Dance the Night” című betétdalát, emellett pedig még a filmben is találkozhatunk az énekesnővel.

(Borítókép: Dua Lipa; Fotó: GettyImages)