Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Szabó András Csuti

Szabó András Csuti, az ismert üzletember, és szerelme, Bianka, immár egy tető alatt élnek. A népszerű celeb a TV2 kamerái előtt mesélt az összeköltözés tapasztalatairól, a napfényes pillanatokról és a kihívásokról is – mindezt kíméletlen őszinteséggel. Arról beszélt, hogy mostanra úgy érzi, valami hiányzik, ha Bianka nincs mellette:

Most már rossz, amikor nincs ott, rossz, amikor felkelek és nem ő az első, akit meglátok…

Ezek az érzések vezettek ahhoz a döntéshez, hogy együtt éljenek, és ahogyan Csuti elmondta, ők is ugyanazon a megszokott életközösségi tapasztalatokon és kihívásokon mennek keresztül, mint bárki más.

Szabó András szerint Bianka nagyszerű partner az együttlétben, még akkor is, ha ő nehezebben alkalmazkodik a közös élethez:

Vele szerintem egyszerűbb együtt élni, mint velem, de tök jó partner abban, hogy elviseli a rigolyáimat.

Az interjú során a gyermekeik, Nina és Medox is szóba kerültek. Különösen érdekes volt megtudni, hogyan viszonyulnak édesapjuk új párjához. Bár a részleteket még nem hozták nyilvánosságra, a beszélgetésből kiderült, hogy ezzel kapcsolatban is vannak megható pillanatok.

Vajna Tímea

Kórházi ágyból jelentkezett be Vajna Tímea. Az üzletasszony nagyon szeretne édesanya lenni és ezért mindent megtesz. Andy Vajna özvegye május végén osztotta meg a követőivel, hogy mennyire szomorú, ha gyermekvállalásról van szó.

Tímea ugyanis hosszú ideje küzd azért, hogy édesanya lehessen. A számtalan kezelésen és beavatkozáson átesett híresség tavaly decemberben, 7,5 hetes terhesen elvesztette kisbabáját, majd ezután jött az újabb trauma: a párjával való szakítás. Az átélt traumák után a lombikprogram mellett döntött és reménykedik a sikerben.

Tímea nemrég esett át az ötödik petesejt-leszíváson és a tizedik petefészek-stimuláción. Kálváriájáról őszintén és nyíltan beszél, erőt adva mindazoknak, akik hasonló élethelyzeten mennek keresztül.

Elsőként úgy tűnt, hogy Andy halálával Tímea álmai is szertefoszlottak az anyasággal kapcsolatban. Aztán azonban újra rátalált a szerelem, és ez új reményt adott számára. Ennek ellenére a teherbeesés nem volt egyszerű folyamat számára: Tímea számos kórházi kezelésen és műtéten esett át. Ezekről a nehézségekről őszintén beszélt a követőinek, legyen szó a kórházi ágyról való bejelentkezésről vagy a műtét utáni sebeiről. 

Ekkor árulta el a modell, hogy endometriózis és petefészek ciszták nehezítik meg számára a teherbeesést.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy Tímea esetében a legutóbbi beavatkozás sikeres volt-e, azt viszont igen, hogy ha a spermadonorral kapcsolatban szeretne bővebb információkat, az több millió forintba is kerülhet.

Reviczky Gábor

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Reviczky Gábor, aki áttétes rákkal küzd, feleségével együtt eladásra kínálja szívéhez közeli álomotthonát. A döntést azzal indokolta, hogy vélhetően ő fog előbb elhunyni, mint felesége, ebben az esetben pedig felesége amúgy is megválna az otthontól.

Az eladási szándékukat egy TikTok videón keresztül hozták nyilvánosságra, ahol a színész az Üvegtigris című filmből jól ismert Gaben szerepében felhívja a szintén filmbéli karakter Lalit, hogy felkínálja neki a házat. A videóban Reviczky elárulja, hogy 159 millió forintért árulják az otthont.

@eladomazotthonom.com Eladó Gaben - őőő, izé a Reviczky család - otthona! Ő is az Eladomazotthonom.com - ot választotta 🙂 Légy gyors, érj oda Lali előtt! A ház gyönyörű, és szerencsére be is tudod járni virtuálisan, mint minden ügyfelünk házát 😉 Érdemes, mert Reviczky Gábor párja nem akármilyen lakberendező, a ház tele van gyönyörű részletekkel 👌 Ha te is eladnád az otthonod, akkor feleljtsd el az ingatlanosokat, a stresszt, és bízd az Eladomazotthonom.com - ra! Átlátható, statisztikákkal alátámasztott, prémium szolgáltatásunkkal biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb árat fogod kapni az otthonodért! #Gaben #üvegtigris #reviczkygábor #reviczky #eladomazotthonom #addelingatlanosnélkül #eladásingatlanosnélkül #ingatlan #Ráckeve #ház #eladóház #medence #medencésház #Lali #property #Duna #Dunapart #horgászat #horgászatazéletünk #horgászatalegjobb #peca #eladóház #eladóingatlan #kandalló #családiház #otthon #lakberendezés #lakberendező ♬ Funk It Up - Official Sound Studio

Habár a színész és felesége megválnak jelenlegi otthonuktól, már tudják, hova költöznek az eladás után. A pontos helyszínt még nem árulták el, csupán annyit mondtak, hogy egy „varázslatos helyre" költöznek.

A Nemzet Színésze díjjal is kitüntetett Reviczky Gábor márciusban még bizakodóan nyilatkozott betegségéről, de sajnos azóta kiderült, hogy áttétes a rákos megbetegedése. A betegséggel kapcsolatban a színész a következőket mondta:

Tudomásul kell venni, de nem törődöm vele. Aki nem tud pozitívan gondolkozni, az meg sem fog gyógyulni.

Azóta már megkapta a harmadik kemoterápiás kezelését is, elmondása szerint a prosztata ráksejtjei „le lettek nullázva". Sajnos azonban időközben csont- és nyaki nyirokér áttétek is kialakultak. Lehetséges, hogy a kezelések azóta tovább javítottak a színész állapotán az említett területeken, de a csontáttét jelenléte bizonyos.

Bár a jövőjük helyszínét és pontos körülményeit még nem osztotta meg, Reviczky Gábor és felesége továbbra is pozitívan tekintenek előre.

(Borítókép: Reviczky Gábor. Fotó: Getty Images)