Az énekesnő hálás a támogatásért és a szeretetért, amit kapott.

Június elején futótűzként terjedt a hír, miszerint a 64 éves énekesnőre eszméletlenül talált rá családja. Madonnát korházba szállították, ahol intubálni is kellett egy súlyos bakteriális fertőzés miatt a turnéját pedig lemondta. A popdíva szerettei és rajongói már a legrosszabbra készültek.

A világsztár szerencsére jobban lett és el is hagyhatta a kórházat, otthonában azonban továbbra is orvosi felügyeletre szorult. Most megszólalt az énekesnő a történtekről, ami az első reakciója volt a kórházba kerülése óta.

„Köszönöm a pozitív energiát, az imákat, a gyógyító és bátorító szavakat. Éreztem a felém áradó szeretetet. A gyógyulás útjára léptem, és hihetetlenül hálás vagyok az életemben lévő összes áldásért.

Amikor felébredtem a kórházban, az első gondolatom a gyermekeim voltak. A második gondolatom az volt, hogy nem akarok csalódást okozni senkinek, aki jegyet vett a turnémra”

– írta Instagram-posztjában Madonna.

Az énekesnő hozzátette, hogy nem akarta cserbenhagyni azokat, akik az elmúlt időszakban a turnéjának megvalósításán dolgoztak.

Most az egészségemre koncentrálok, és arra, hogy megerősödjek, de biztosíthatlak benneteket, hogy amint tudok, visszatérek hozzátok!”

– tette hozzá.

Az énekesnő elmondta, hogy a turné nem marad el teljesen, az észak-amerikai fellépéseit átütemezik, és a tervek szerint októberben kezdődnek majd európai koncertjei.

„Nem is lehetnék hálásabb a gondoskodásotokért és támogatásotokért” – zárta gondolatait Madonna, ami mellé egy szelfit is csatolt.

(Borítókép: Madonna; Fotó: GettyImages)